Ana Gina
Igår natt gjorde jag ett försök att teckna ingen mindre än våran Ana Gina.. Detta är egentligen bara en skiss som jag gjorde väldigt slarvigt, ska försöka fylla ut lite sen och "färglägga" med blyerts.. vad det nu heter! Menmen, visst ser man att det är hon? ;)
Nytt objektiv


Canon Objektiv EF 50mm f/1.8 II , imorgon är det förmodligen mitt! Alltid kul att få något som plåster på såren när man är sjuk, haha! Nejmen, om allt går som det ska så cyklar mamma in till stan och köper det åt mig, hon nappade faktiskt på det eftersom jag hittade ett billigare alternativ!

Såhär är en recension om det: "Det är det lättaste objektivet i sin genre, väger 130g. Standard objektiv med stor bländare av utmärkt kvalitet. Gauss ger perfekta bilder på nära och längre håll. Färgbalansen är av hög kvalitet."

Har hört att det ska vara bra för porträtt. Läser även en tjejs blogg som har det och hennes bilder blir mer än grymma! Nu är det bara att hålla tummarna, så allt går hela vägen fram.. ;)
London shopping del 4En väska jag köpte i London, kostade ca 120 svenska kronor. Jag är verkligen nöjd med den, tycker den är riktigt stilig och man får plats med mycket i den! Visst är den snygg? ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på fortet, återkommer senare med mer bloggning, detta var mest för att fylla ut lite, hehe! Puss!