FASHIONTOAST


Källa: fashiontoast ..

Jag hoppas att ingen av er har missat denna primadonnas blogg, har följt den i nått år nu och det är alltid en fröjd för ögat att kika in där. Hennes stil är inte att leka med och om jag fick välja en garderob i hela världen så hade jag nog lätt valt hennes kan jag säga. Och hennes skor är to die for, minst sagt..

Vad tycker ni själva? Ni måste ju hålla med mig asså.. ;)
Old outfits


Hej alla söta och snälla bloggläsare. Har ni haft en bra dag? Jag tänkte att eftersom jag inte fotat nån outfit idag så visar jag er lite gamla istället, ni har ju ändå inte sett dom tidigare antar jag. Nu ropar mamma att det är mat, så jag ska gå ner och käka, det blir kyckling av något slag tror jag. Gott! Ha det fint så länge.
Älskar att drömma
Hej bloggen. Förlåt att uppdateringen blir så sen idag men jag har faktiskt haft annat för mig helt ärligt.. Sedan gick jag upp ganska sent också så, haha. Hade faktiskt en väldigt sjuk dröm.. jag drömde om att jag vann vasaloppet och för det fick jag en miljon kronor. I samma dröm lyckades jag även bli jagad av kossor och vara med om en båtolycka, som tur var gick allt bra! :)

Herregud, jag älskar att drömma. Jag kan vara vem jag vill, vems jag vill och göra vad jag vill, utan att behöva ta konsekvenser för det sen. Jag är som fast innanför ett galler, ändå är det där jag är fri. I en ändlös dröm..


Bjuder på en bild från kungsträdgården