Raise your hopeful voice cause you have a choice
Hej!

Åkte inte iväg idag. Hade varit så mycket förseningar i trafiken idag tror jag eftersom det är valborsmässafton. Dagen har annars bjudit på en mysig vända till stan och lite planering inför imorgon då jag istället skulle åkt men nu blev det ändrat. Jag ogillar verkligen kollektivtrafik men jag må älska den som tillverkar ett kort som gäller i hela landet! Skulle inte det lösa en himla massa i-landsproblem..? :D

För övrigt är det absolut ingen stad som slår fötterna i taket lika mycket som uppsalas studenter gör inatt! Visste ni att det sägs att häxor och elaka andar dog denna dagen, och därför har man gjort det till Valborg. En klasskompis berättade det för mig idag! Men jag antar att folk firar det av helt andra anledningar eller bara för firandets skull.

Därför tycker många att det är överskattat.. Men huvudsaken är väl att man har kul tycker jag, vad man än gör och när man än gör det!!

Nu drar fyverkerierna igång här utanför.. ;)

Ha det gott!!

Bjuder på lite bilder från eftermiddagenVi har nytt staket, vad tycks (ska målas också)?!
Det här är bara början för natten är lång
Godiset kostade ynka 19 kr/kg (!!) på coop så vi kunde inte låta bli att fylla hela påsar, haha. Onödigt billigt ju!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska hugga in i de såkallade frestelserna. Kvällen känns verkligen räddad på alla sätt och vis!
:D

Och imorgon åker jag till stockholm tidigt på morgonen med en vän för att träffa några, bland annat en väldigt saknad vän som jag inte sett på månader och dar. Det ska bli ett kärt återseénde! Mer än så vet jag inte direkt om morgondagen (älskar spontanitet) men jag bloggar när jag får tag på en dator, antagligen på kvällen.


Ni får ha en grym valborg imorgon! Men ta hand om erat välbefinnande! ;) ♥
Take the love and keep it inside

dsc01257 (MMS)

Hejsan! Kom precis hem från skolan efter en trevlig promenad med en vän. Mysigt i detta vårväder! Känns himla bra med helg nu! Bjuder på en enkel outfit här ovanför. Tights från gina tricot, boots och tröja från london, sjal från marknad! :D Nu börjar det bli dags att smida lite planer inför imorgon då jag åker iväg till storstaden, hur dagen spenderas utifrån det får dock falla naturligt men det kommer bli kalas! Mer om det senare. Have a nice day <3