Everybody fall sometimes
Igår var jag som sagt inne i stan för att köpa sushi, kunde självklart inte låta bli att kika i butikerna, och jag fick med mig dessa hem från ginatricot. Var där för att leta efter den bruna tröjan och sen hittade jag skjortan också, har letat efter en vit kortare skjorta i flera månader och äntligen säger jag bara! ;)


Den är inte lika blank i verkligheten.

Fint tryck.
Hade inte köpt den bruna om det inte var för att min syrra kom hem med en i onsdags, tyckte den var så snygg så jag ville också ha en, tur att jag hittade den. :)
It's a long way
Hej bloggen o alla fina! Idag är sista dagen på lovet vilket känns jättetrist, och i min hemlighet så är jag grymt skoltrött redan nu. Men det bortser vi ifrån så kanske det går lättare. Idag ska jag bara ta det lugnt och fixa inför imorgon, segt. Men sånna dagar behöver man också, och jag är inte bitter! Ska börja med att hoppa in i duschen nu. :)

Vad har ni för er idag? ♥


Kanske borde ta och visa er bilder från fotograferingen någon dag också!
Just nuu
Hejsan! Kom hem från stan för cirka en timme sen. Fick med mig två fina grejer, som ni får se senare. Nu sitter jag här i soffan och äter gott, tror jag blivit smått förälskad i Sushi.

Ni får ha en bra lördagkväll! ♥


Det där med att jag hade tröttnat på sötsaker, tar jag tillbaka..! ;)