Shoppingupdate från solstolen
Just nu ligger jag och solar i i solstolen.. Men jag har givetvis inte glömt bort er utan tanken är att ge er ett fulländat inlägg!

I förrgår när jag och mamma sprang något överansträngda på stan och letade efter sushiingredienser så lyckades vi få med oss några extra kassar också vilket börjar bli självskrivet. Förutom klänningen något inlägg under så köpte jag dessa två kavajer!

Att den första är i läder är tre bra saker. Doften, tyget och läckerheten.. Men det faktum att den är Cerise gör den liksom alldeles hundraprocentig. Alldeles för mycket jag. Mitt klädhjärta har fyllts till bredden med andra ord.Egentlig färg:Den andra är sådär supergulligrosa och i bomull. Men inte sämre för det. Passar fint med såväl slitna shorts som shorts utan ben dvs kjol.


Closeup:


Idén att gå runt i dessa skulle kunna beskrivas som ganska behaglig. Jadå. =)

Nu ska jag fortsätta sola! Ha det gott i sommarvärmen fellas! Även om jag måste erkänna att det är fööör varmt om man inte har nära till vatten...
There's only me
Åh, skulle göra en dagsutflykt över dagen till havet med min familj och en kusin, men nu har jag fått förhinder så de åker iväg utan mig.. Attans! :(

Tråkigt när alla planer raseras en så fin dag som denna! Men jag får följa med nästa gång när det är solväder istället.

Nu ska jag ner och äta! Pusss


Hittade ingen "tumme ner" så bjuder på gamla sketna bilder. Ett besviket jag..

Maybe you're just blind
Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt (för att vara mig) eftersom jag ska iväg över dagen. Vad jag ska göra berättar jag senare för nu tänkte jag berätta om något annat. Igår gjorde jag och mamma, som planerat, egen sushi. Det gick bra men det smärtar att säga att den man köper är både vackrare för ögonen och lyxigare att äta.

Men som man brukar säga så ger övning säkert färdighet även i detta fall. Det stod på förpackningen att det tar cirka 10 år att lära sig göra sushi, vilket betyder att vi har en del att utveckla. :P

Här kommer lite bilder!


Har ni gjort egen sushi nångång? Vad upplevde ni för för-nackdelar? Själv trodde jag att allt var perfekt.. tills jag åt riset. Sjutsingen att det skulle (ska) vara så svårt att få perfekt sushiris.. Men allt är väl svårt så länge man inte kan saken i fråga. Roligt var det iallafall!

Ha en bra dag!