Just a call from the world
Hejsan på er! Jag känner att min blogg är väldigt dålig just nu, och eftersom jag har ett ansvar gentemot den så vill jag bara slinka in och säga att jag tar en bloggpaus tills jag får tillbaka blogglusten igen!

Jag måste bara säga att jag är så glad över att jag blivit en bra människa. När jag ser hur vissa människor runt om i världen förgör sig själva och andra så höjer min egna värdighet sig automatiskt. Samtidigt tycker man så synd om dessa människor, och undrar stundtals vad som gick fel. Men lyckan över att jag och många andra fina människor inte är skapta och lärda på ett sätt som bidrar till en negativ effekt för både oss själv och andra är dock större.

Jag har lärt mig att själen inte dör när den förlorar, utan den dör när den ger upp. Misslyckas du med något så försök en gång till. Kram ;)


come to mama
Åååh satt och kollade igenom mina bilder och fan vad jag är sugen på sushi! Verkligen så det vattnar i munnen.. :(Uppe med tuppen
Godmorgon! Måndag och ny vecka vilket också betyder en dag närmare April.. Wiho!
Idag är jag uppe med tuppen. Eller ska jag skriva i klarspråk så började jag plugga alltför sent vilket resulterade i att jag inte kom i säng förens klockan halv 6 och nu gick jag upp för jag har inte kunnat somna. Lyckat va?!

Men jag klarar mig på 0 timmar sömn. Nu ska jag sminka mig, locka håret och äta frukost i lugn och ro, sen ta en promenad till skolan. Det ser ut som att solen tittar fram idag! ;)