Can you feel me when I'm thinking about you?
Här har ni dagens outfit!

Hittade ett nytt paljettlinne långt in i garderoben, från nelly.com! Det räddade min dag.

Under har jag en kjol från H&M!

Skor och tights från Lonon! Invigde även mitt nya halsband därifrån! :)


Dagens facelook :D:


Nu ska jag gå och duscha!
Dokumenterad tisdag!

Hej! Här kommer lite bilder som summerar dagen! Den har varit slapp o seg.. Det märks verkligen att slutet av nian börjar dra ihop sig nu. Vad tiden springer iväg egentligen, man ser tillbaka på alla tre år och minns dem som igår. Men när man väl är i själva ögonblicket går det så sakta. Har ni tänkt på det egentligen?! När man är i sekunds ögonblick vill man bara att tiden ska gå, men när den väl har passerat tittar man i backspegeln och förundras över hur snabbt allt gick. Intressant, o konstigt! :D

 

Imorgon ska jag på min kusins utspring och studentmottagning, så ska duscha nu och kanske börja fundera över vad jag ska ha på mig. Har glömt eller helt enkelt skjutit upp att köpa en sommarfin klänning så jag får helt enkelt skylla mig själv och ta vad jag haver! Vilket jag bävar lite över.. Men det blir som det blir!

 

Som sagt, bilder var det.

 

Ha en skön kväll ♥

 

Jag på morgonkvisten

Skulle göra ett sista litet arbete men det gick åt pipsvängen (jag kom aldrig igång!)

Vi kan ha sveriges bästa skolmat! Inte klagar jag iallafall! :D

Jag innan vi skulle gå och köpa lite frukter för att baka..

Centrum

Igång med baket!

Vi gjorde tre stycken cheesecakes med frukter ovanpå! Fick med mig en hem.. Som jag genast ska informera min familj om nu, det lär slås glada miner i taket.

 

So long!

Outfit/allmänt snack

Hejsan!


Den här dagen hade vi lika gärna kunnat hoppa över, för den har bara varit jätteseg och fundersam kring saker som annars inte rör en i ryggen. Tack och lov är jag inte den som tyngs ner utav livets alla nästen men jag tycker dem är intressanta att reflektera över ibland!

 

Men när min kompis och lärare satt och höll på med något spel på datorn kunde jag inte låta bli att kläcka ur mig "det är sånna här stunder som man undrar vad man gör här!".. Haha då förstår ni nog vad jag menar. ;)

 

Nu vankas det grillning ute i trädgården, såå gott!


Bjuder på en dagens outfit också..


Invigde en av mammas nya sjalar från London och blusen jag fick! :D


Hela outfiten är därifrån förutom kjolen som är från H&M.


Appropå London så fick jag verkligen tillbakablickar igår när mamma kom hem, och saknar stadens anda jättemycket! Sitter och kollar på flygavgångar dit nu faktiskt! :)

 

Tills vidare får jag se fram emot stockholm i helgen. Ska verkligen bli kul att komma iväg dit!

 

Kram! ♥