Not as we
Idag gick jag ofixad till skolan så trött som jag var. Hade dock på mig ett nytt halsband från Spanien. Just nu sitter jag och äter lite rester från gårdagens mat! Vad har ni för er? ♥


Is this what they call winter?

Såhär såg det ut när jag gick hem från skolan idag, i gummistövlar dessutom. Är detta vad dem kallar den svenska vintern? Ska det vara något så ska det vara allt, eller inget. Ingen halvdan vinter med några plusgrader som ändock får en att frysa sönder. Då har jag hellre minusgrader och pulsar i meterdjup snö. Är en sån som tycker att en årstid ska ha sin gång där den existerar.

 

Men den största önsketanken vore ju just nu att komma bort, där kylan överhuvud taget inte känns så långt känselnerverna kan nå! ;)

Kroppsmålning
Som de flesta av er vet så var jag på Attitude-mässan i Lördags, och en sak som jag glömde lägga upp bilder på var ett litet område med folk som stod och gjorde kroppsmålningar på modeller. När de var helt klara gick vissa runt i byggnaden, och det såg då ut som hela dräkter de hade på sig. Coolt. Fast väldigt vågat om ni frågar mig. Men jag antar att det ska föreställa någon sorts konst. Vad tycker ni?