Jag skulle hålla om dig och aldrig släppa mitt tag
Hej bloggen! Jag befinner mig på spaniens solkust mellan 20-30 September men har tidställt inlägg som kommer upp under tiden för att hålla igång bloggen. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg (står inte denna text med i ett inlägg så är det för att jag uppdaterar direkt därifrån). Take care tills vidare!För tre tisdagar sedan när jag hade lite tid över så spenderade jag ett ex antal timmar inne i H&Ms provhytt och provade kläder, däribland dessa skinnbyxor som jag föll pladask för! Så fräscha att de till och med står högt upp på min önskelista..

Fast nu när jag befunnit mig i Spanien i tio dagar, där det kryllar av marknader och butiker, så säger nånting mig att jag får vänta ett tag med att inhandla dessa byxor. Undrar varför? ;)
Åker föresten hem imorgonkväll efter många fina dagar och nätter (förhoppningsvis) i paradiset, men sätter mig inte ner och bloggar det första jag gör, tyvärr, även om jag skulle vilja! :)
I love it
Hej bloggen! Jag befinner mig på spaniens solkust mellan 20-30 September men har tidställt inlägg som kommer upp under tiden för att hålla igång bloggen. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg (står inte denna text med i ett inlägg så är det för att jag uppdaterar direkt därifrån). Take care tills vidare!Här har ni ett par hängselshorts jag prövade på H&M för ett tag sedan. Visst är den fräsch?

Det doftar osmaklig lång väg
Hej bloggen! Jag befinner mig på spaniens solkust mellan 20-30 September men har tidställt inlägg som kommer upp under tiden för att hålla igång bloggen. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg (står inte denna text med i ett inlägg så är det för att jag uppdaterar direkt därifrån). Take care tills vidare!Ha, ha, ha! Mamma köpte en så fruktansvärt ful klänning för ett tag sedan men jag var bara tvungen att pröva den. Tanken var tack och lov att hon skulle använda tyget och inte klänningen i sig. Puh!

Ingenting att hänga i garderoben direkt va?! :)