Låt detta löpa hela linan ut


Hej bloggen! Nu kommer väl en ursäkt väl till pass. Jag har inte loggat in här på en vecka ungefär, och den enda bakomliggande orsaken är att jag har mina stunder då jag tröttnar, då jag känner att allt slit inte lönar sig. Jag är vanligtvis en människa som måste förstå varför jag gör saker, kunna ansluta källan och ha ett ändamål.
 
Det har jag ju med detta... Jag vill dela med mig av min stil och det är klart. Men min hjärna är inställd på högre syften och på att tänka snäppet längre, och genom det vänds de mest självklara saker diffusa utan att nå något vettigt slut ibland. Stunder då jag inte är mig själv utan ute ur huvudet helt enkelt;) Så jag kommer alltid tillbaka så länge jag inte yppar mig om annat, detta är ju för fasen min fria stad som jag älskar. Jag har bara haft fullt fokus på ett lite större "projekt", och inte vågat slängt ett öga på andra passioner i rädsla att inte kunna prestera. Ni skulle bara veta vad jag haft för mig..! ;) Men nu så..
 
Vad tycker ni om min nya klänning från Romwe? Lite fulsnygg sådär, men utsökt att bära speciellt med detta:
 
Halsband från H&M, Väska från STOCKLM
 
Heaven is a place on earth with you
 
New necklace - HERE
 
Min uppdatering har varit lite åtsidosatt.. Det blir bättring! Har tröttnat lite på designen så funderar starkt på att göra en ny.
 
Hoppas ni njuter av de sista "sommardagarna".. Själv ser jag fram emot Spanien om sisådär några veckor! :-)
Livet är en dans på rosor men en dans med svåra steg
 
Ny klänning från HÄR.
 
Jag älskar den och överväger att bära den till mycket. Perfekt att bara slänga på sig med ett skärp i midjan som här t.ex, eller lite snyggt istoppad i shorts eller kjol. Det grundläggande är att man har nånting under eftersom den är så pass genomskinlig.
 
Vid kyliga kvällar passar den bra med en enkel kavaj eller kofta. Gärna i ett sött stuk. :)
 
Klänning från här, väska från Primark, skärp från secondhand, halsband från Ur&penn.