photoshoot
 
 
Här kommer några bilder från i Fredags då jag och familjen besökte kusin amandas nya lägenhet och knäppte av lite bilder i studion hon jobbar i. Hon assisterar åt en fotograf som fotar allt ifrån SAS till Sofis mode och celibriteter. Studion var riktigt drömmig, för att inte tala om hur kul det var.
Christmas gifts
 
Tänkte att jag kunde visa er lite julklappar från jul. Mjuka paket i all ära! Förutom detta fick jag ett par rosa gummistövlar, en poncho, bikinis, weschörlurar, pengar, smink, och lite smått och gott! Fick ni något fint? Nu har syster åkt "hem" till London och imorgon är det nyår. Dagarna flyger förbi. :)
Shut down and humb the hurt
 
 
Då var denna jul över. Kan summera den med släkt, julmat, kyrka, klappar ut i massor, obligatoriskt tv-tittande och väntan. Precis som det ska va. Dessvärre vaknade jag halv 4 på julaftonsmorgonen så var skapligt trött hela dagen! ;) Börjar på riktigt tröttna på hela vintern och julen. Har alltid varit en sucker för den och allt som hör till men nu efter 17 år börjar det gå i motsatt riktning, jag som starkt ogillar mönster och banalitet börjar undra om det är såhär det alltid ska vara, hehe. Nästa år firar jag gärna jul på en strand som lite variaton!
 
Nu måste jag knyta mig. Imorgon blir det en visit till stockholm, sedan får vi se vad helgen bjuder på! <3