I stockholm

Hej på er! Ett ynka samtal var allt som krävdes för att jag skulle packa väskan, dressa upp mig och sätta mig på tåget till Stockholm. Ska fördriva "den bästa vännen du kan tänka dig"s sportlov. Känner hur mycket skratt vi har att ta igen, vi bara glider fram och hela världen är underbar. See you!

It must have been something you said
Sitter här och lyssnar på en av världens bästa låtar just nu tror jag.. Om ni frågar mig! Får aldrig nog av musik. Bästa som finns. Menmen, nu tänkte jag lägga upp lite som jag köpte i Las Palmas. Kom in i en butik där ungefär alla byxor på rean kostade 60 kr och alla toppar 40 kr, vad gör man..? De var så sjukt snygga också! Lite jobbigt var det att välja ut.. Tillslut blev det cirka tio SNYGGA plagg för 400 kr + -. Det ni, att jag alltid lyckas?!

Men nu först tänkte jag visa lite kläder som jag handlade på Primark. Det kommer mer därifrån sen! Slog mig just att jag varit där varje år sedan första gången 2008. ;PFick ta bort alla prislappar för att mamma ansåg att de kunde väga mycket inför hemresan.. Haha. Men det gick bra! Vad tycker ni?
I got a wish for you
Här kommer yttligare lite bilder från Spanien, nu får det nog räcka! Åh vad jag längtar tillbaks.

Ph1: När vi strosade runt längs vår strand. Ph2: Jag som precis badat. Ph3: Äter mat och dricker sangria (äckligt!). Ph4: Underbaraste mamma. Ph5: En halvdag i vackra Maspalomas, där vi gick runt och shoppade.