I wanna go way beyond my roads
 
Hej på er.. Ligger i sängen och letar covers på youtube ikväll. Tröttnar aldrig. Har just hittat en kille som sjunger så bra att det är ett skämt, han är inte ens lite känd vilket är frustrerande och får det att klia i fingrarna. Fan vad jag drömmer om att vara talangupptäckare, vara manager och vägleda artister eller något. Jag tror verkligen att jag har det i mig, en förnimmelse för vad som är potential och inte, en bestämdhet om vilka vägar och metoder som är lägliga för att lyckas, utformad efter personen i fråga osv ! Nej nu cirkulerar jag långt utanför min nisch haha, men det är en av alla drömmar som uppfyller mig.
 
Hittade denna shortsdress i en utrensad kasse och bestämde mig för att klippa prislappen och ta tillbaka den. Så fult snygg ju! Gillar ni den?
 
Skjorta Bloppis Shortsdress Primark Stövlar A&H Halsband Ginatricot
En dag på stranden
 
Har spenderat hela dagen i rullsand med familjen och Pontus. Blev ett långt efterlängtat bad och avslutade med middag i Marma.. Ett ögonkast från havet, härligt. Då var sommaren nära. Hoppas på mer sådana dagar! Nu ska jag gå igenom era kommentarer och sedan slocknar jag nog med största sannolikhet! xx
It's the last chance to feel again

 
Åh jag älskar hur enkelt detta är. Har verkligen insett förtjusningen i att blanda olika stilar. Att bära en söt kjol till en rå och avskalad överdel, ett par coolare shorts till en topp försedd med nånting svärmiskt m.m. Det liksom balanserar upp varandra på något sätt, visst? En ny röd tråd skapas genom flera olika.
 
Jag hade ingen grå t-shirt så jag tog en ur mammas garderob och vände den ut och in för att mörka trycket lite. Grått är verkligen en färg som jag tror på i år och nästa år. Inte bara i basplagg utan genomgående. Det är ju annars en ganska stendöd färg men jag tror man kommer hitta metoder att kombinera den så det blir levande. Som här ovan. ;-)
 
Kjol + ringar H&M Tshirt + halsband Ginatricot Skor Nelly Väska Julklapp (köpt i Stockholm, på nån liten butik..)