I wonder where you are

(tröttis..)


Hade inte så mycket tid till att fota outfit idag, fick till och med slänga i mig äggen i bilen, haha. Men en ynka bild fick jag till. Lovar en bättre outfit imorgon, ok? Nu ska jag äta sushi och kolla på Let's Dance. ;)

Skinnbyxor från Primark (köpte dem för cirka 200 förra året och nu när jag var där i Februari hade dem sänkt dem till ynka 10 kr!!), Kavaj från Veromoda, Tröja från Ginatricot.

Inte ens vädret kan få mig på dåligt humör idag.


Puh. Det var inte igår jag shoppade. Har flängt runt i stan sedan 10 i morse. Gjorde i varje fall lite nytta i affärerna och köpte två jeans såkallade "boyfriend fit" som tydligen är hett på marknaden just nu, går nog att vänja sig vid. Två bustiers och lite annat fick också slinka med. Idag känns det jäkligt skönt att ha full koll på ekonomin och samtidigt simma i shoppingendorfiner!

Tänker mig jeansen uppvikta till t.ex högklackat, bustiern här ovan och kavaj... Lite löst sittande sådär. Då talar vi brännande hett.
Du agerar så dåligt att det blir trovärdigt


Dagens outfit: Tröja från Berskha (ny), byxor från ginatricot, stövletter från Primark...

Har just kommit in efter ett liten träff med några vänner ute i spöregnet, nu har de åkt vidare och jag sitter här och pluggar lite stilrådgivning (har massa böcker och papper kvar från skolan). Går ju inte kvar på linjen längre men ska minnsann bli expert ändå. Eftersom att styla och hålla på med kläder har varit mitt stora intresse sedan lekis så är det minst lika viktigt att kunna det här med färger och propotioner, hur jag framhäver mig själv eller kunden på bästa sätt. För många räknas mode som det rätta men det finns tusentals andra rätt och fel bakom det som är viktigare att bygga sin garderob efter. Så nu ska jag nöta nöta och nöta! :)