Halsbandshållare
Jag har länge letat efter en bättre plats att förvara mina halsband på (har tidigare haft de i facken i garderoben), och i förrgår när jag var ute och letade hittade jag världens bästa sak på badrumsavdelningen och fick en fantastisk idé! Hehe. Min kompis frågade om det inte var en handdukshållare men då svarade jag givetvis att nöden har ingen lag. ;) Och igår monterade vi upp den.Sedan kom vi till det roliga.. Att hänga upp alla 72 halsband och sortera dem fint. Längst in hänger svarta/mörka halsband, följt av silvriga, blandat, och guld..!Det bästa av allt är att man kan rotera varje stäng hur man vill, så man kommer åt alla halsband lätt och får en bra översikt. Vilket jag aldrig haft förrän nu, så jag vill mest vara där och kika hela tiden!

Vad tycker ni? Övertyga mig om en bättre "halsbandshållare". ;)
It's right now and we're right here


Spetsklänning från Lindex, väst från select, stövlar från ellos..

Denna väst har en lite intressant historia bakom sig.. Det var nämligen en jacka för bara någon vecka sedan! Har länge letat efter en army inspirerande väst och så såg jag den här jackan jag köpte för länge sen men tänkte rensa ut och kom på att jag kunde klippa lite i den. Ni ser ju att nålarna sitter kvar vid armarna, så jag valde att använda den innan den ens var klar, hehe.

Det tyder väl på att jag är nöjd!
Varje steg är ett steg närmare
Den uteblivna uppdateringen de senaste dagarna beror på att jag inte suttit vid datorn alls! Varit borta under dagarna, sedan kommit hem, fixat med nånting och därefter stupat i säng. Så jag får väl börja med att säga grattis Loreen, sverige har segrat och det var väl förtjänt! Har faschinerats av henne och hennes musik sen första gången jag såg henne! Jag och mamma var i Tierp för att fira kusinen andreas och sedan blev vi kvar där till midnatt.

Igår var jag och handlade lite ny inredning till garderoben, som jag tänkt på länge. Jag satte upp det under kvällen, rensade och organiserade om, så nu är jag supernöjd. Vill nästan bo i min garderob nu eller i den lilla hörnan, det är minnsann nånting med atmosfären där.


Tog ner lite sommarkläder från översta hyllan, samt hängde upp allt varmt. På så sätt tröttnar man aldrig på kläderna eller synen av dem, eftersom man varierar vilka som ska vara framme från årstid till årstid.


Monterade ner hela den här hyllan och satte den lite högre upp, samt gjorde facken större och organiserade om inuti.

Eftersom jag flyttade upp hyllan så fick jag plats med yttligare en låda! 80 kr på Ikea.

Köpte även denna som är till för att hänga skärp, sjalar och sånt på (slips om man är kille). Tar lika lite plats i garderoben som ett vanligt plagg!

Yttligare saker ska fixas, jag har mina planer och älskar att inreda, skruva och dona med tanke på resultatet som kommer därefter! Så more to come. Nu ska jag ner i solen och äta grillkorv med räksallad, puss.