Maybe you're right here in front of me, am I looking to hard, it's hard to see.
 
Så här valde jag att matcha klänningen! Till en vardagsoutfit som ni ser :) Skulle den varit mer fin hade jag nog matchat den med ett mer avskalat halsband, en hög toffs, ett par andra skor och en stilren kappa. Det kan man väl tänka sig..?
 
Det är ett sånt jävla oväder idag så jag har bara varit ute och hämtat posten. Min kompis drog för en stund sedan så nu får jag lite egentid, man måste nog lära sig att uppskatta det ibland. Särskilt om man vill komma någon vart med skrivandet ;). Har redan börjat skriva massa, tänt ljus och ska hämta lite vaniljbullar som vi bakade inatt. Det gäller att skapa en bubbla av inspiration och att låsa in sig själv där. Det är där allt möjliggörs. Nej.. bullar var det. Vad hittar ni på?
 
Fejkpälsväst & Boots H&M Klänning Kina Halsband & Amband Primark Väska ? (Om det är din syster-har inte användt den:)
Losing him was blue like I've never known
 
Såhär såg jag ut i Fredags då jag bar denna blåsa. Den har guldiga axlar och en guldig underkjol, sen en lång transparant kjol över som du ser. Riktigt annorlunda och unik enligt mig! Du ska få hela outfiten sen :)
 
Idag åkte mamma till London för att hälsa på syrran.. Är nog lite sotis men har skickat med henne en liten shoppinglista så det känns bra! Älskar att ha ansvar över huset faktiskt, hehe. Annars är jag med en kompis just nu och vi njuter av söndagskvällen! Vi hittar nog på något galej snart. Puss
I just wanna know you better know

 
Här har du hela gårdages outfit.
 
Jag har haft fullt upp hela dagen och tar nu äntligen lov, uppdragen som ska in nästa vecka har jag redan överstökat så jag ligger lite före i planeringen kan man säga, bara lite småfix kvar. Skönt. Så nu ska jag styra upp lite inför imorgon, få lite mat i magen och beta av en rad program på webbtv som jag missat. Hoppas du får en bra halloweenhelg. ♥