I'll be up to watch the world around us live and die
 
Som ni modeuppdaterade människor säkert redan har sett så är höga stövlar tillbaka som en stor trend i vinter! Det har kryllat av dem på visningar, och jag som alltid bär stövlar på vintern tycker såklart det är jättekul ;). Jag tror det blir läge att bära dem med ganska enkla plagg. Till stora stickade koftor, stilrena kappor, en enkel klänning eller söt mössa. Det är helheten som ska tala!

Här valde jag att matcha mina såhär. Bär en liknande outfit idag, fast i ett helt annat stuk, så nu hoppas jag någon kan komma hem och fota innan det blir på tok för mörkt, hehe. Önskar för övrigt er ett bra avslut på veckan! Jag tar mina sista andetag innan det är dags att inta studieläge imorgon.
 
Stövlar Nelly.com Kofta Boomerang Linne Bikbok Vaxade byxor från Zara (Nya, de är mörkgröna med guldiga dragkedjor, även dessa fyndade jag för under 100 kr!) Halsband Primark Väska STOCK HLM
Ny hårfärg
 
Jag har ju totalt glömt bort att visa min nya hårfärg. Ska föreställa "mahogny brown" med inslag av rött, vilket jag tycker stämmer ganska bra. Är nöjd, men börjar redan ångra att jag inte blev ljushårig istället.. Jag har lätt för att ta nödvändiga beslut snabbt, men när det kommer till utseendet kan jag va hopplös. Det är mer för att jag vet att det inte är "hela världen" om jag ångrar mig.
 
Hur som helst, min syster är på besök från London så nu vankas det tacos och sedan efterrätt. Hon blir här i några dagar. Dock känner jag att mina studier suger lite av musten ur mig, så jag blir nog inte roligaste sällskapet utan vill mest bara åtnjuta allt gott ;). Hela outfiten får ni imorgon!
En dag kanske du och jag kommer göra om det extra bra
 
Älskar den första bilden, tycker jag ser gravid ut på den. Det där var nog det konstigaste ni läst på länge, men jag har en fixering för sånt. Haha fråga bara syrran och mamma, i spanien gick jag omkring med handen på min fulla mage en hel kväll och tvingade dem att knäppa kort på det..Har längtat efter barn så långt jag kan minnas, förmodligen som en effekt av småsyskonen jag alltid ville ha men aldrig fick ;). Jag har en förmåga att sätta mig in i de mest sjuka perspektiv men hur man kan dö som en helhet utan att skaffa barn vill jag knappt förstå. För mig är barn livet, jag tror inte att man vet livet innan dem. De är så oförstörda och förvirras inte av hjärnans förnuft. De får hjärtat att le utan ansträngning. Visst?
 
Alltså, hur man kan vända ett helt vanligt outfitinlägg till detta finner jag faschinerande! Vad jag ska sväva iväg. Hur som helst, jag har på mig: Kjol Nelly Kavaj Romwe (ny gåva) Bustier H&M Skärp Stradivarius Halsband Ur&penn