You set me free
 
Här får ni lite bilder från havet på Sardinien. Det var nog en av de bättre stränder jag varit på faktiskt. Dock framför vårt hotell var den inte i ordning för säsongen än.. Men på "Maria Pia" stranden, som den kallas, låg folk och solade så vi joinade dem! Fick även två tvillingar på bild, gullisar. =)
 
Idag hämtade vi Mickis på Arlanda. Har inte träffat henne på fyra månader så det var ett glatt återseende. Förhoppningsvis får jag ha min goa storasyrraaaaaaaaa hemma ett tag nu, hihi!
 
Den som går emot modet är dess slav
 
Det blev en del shopping på Sardinien. Dem som säger att Italien är dyrt har bara inte gått på de de rätta ställena! Dock kanske det är annorlunda på fastlandet. Enligt oss var det i allafall billigare med både tåg/bussbiljetter, skor, mat och kläder. Här ovan ser ni två plagg som jag fyndade i en och samma butik. Tänkte köpa andra nyanser på tightsen också men dessa var de enda i min storlek..
 
Jag bar tightsen igår då jag var på Justin Biebers konsert. Mer om det senare. Jag hade tänkt berätta lite om mina tankar kring offentlighet också :)
Hellre maten slänga än magen spränga
 
Här får ni ett litet urval av vad vi åt under vår vecka i Italien! Eftersom att vi bodde i lägenhet lagade vi lite eget med ytterst små medel. Jag är mer än upplevelse/shoppingmänniska än matmänniska så jag äter gärna billigt för att få pengar över till annat. Sedan är mitt matintag överlag väldigt litet också. Det krävs inte mycket för att ge mig en bra matupplevelse. Hit med lite frukter, champinjoner, pasta och bröd så är jag nöjd resten av dagen :)