Turning up lost in some unknown
 
Såhär har nyansen på mina tankar sett ut dem senaste veckorna. Tjockar i mig sötsaker, drunknar i kläder och i dåsighet samtidigt som jag motiverande drömmer mig bort till lyx och flärd. I'll get there, I'l get there.. Vad tycker ni om sådana här typer av bilder förresten?
You're in my bubble
 
Puh, jag ligger i slutspurten för min psykologikurs och kan inte alls njuta av att det är helg :) Snart är jag i alla fall klar och jag tystar mig med att jag behöver lägga ner löjligt mindre tid på skola än andra. Här om dagen tog jag en paus och åkte till stan och åt med min käre vän, sen besökte jag elvira på sjukhuset (krossat ryggkotorna i en fallolycka), var där i någon timme och lämnade lite gåvor. Vilken syn att se någon man älskar lida, att gå från en självständig individ till att varken kunna röra sig eller prata, men nu är hon på bättringsvägen tack och lov! Har fått mig en riktig tankeställare, tänk på att vara rädda om er
I thougt life owed me more than this with my shopping trips
 
Jag har varit dålig på att visa min shopping de senaste månaderna, och klädhögarna bara växer. Här är tre plagg som mami kom hem med idag till mig från secondhand. Jag har på begäran bett henne att hålla ögonen öppna när det kommer till shopping (jag såklart för kostnaden om det behöver förtydligas) och gånger som dessa är det definitivt lönsamt. Ponchon kostade 5 kronor och fuskpälsen 80 kr. ;)