A simpel way to say complicated things
 
Jag måste bara visa upp min nya fake fur innan jag lägger undan den för vintern. Jag roffade åt mig den absolut sista på Romwe's sale för 120 kr, och jag kunde inte vara nöjdare!
 
Här bär jag den tillsammans med mammas gamla linne som säkert är 20 år gammalt, jag såg potentialen när hon skulle rensa ut den, hihi, och väskan är ytterligare ett fynd från Italien. Jag älskar den skinande rena, rosa färgen, som säkerligen kommer sätta piff på många alldagliga outfits i sommar.
 
Passion slår ner i ett tanklöst sinne
 
Här får ni se mina fynd från second-hand rundan igår. Allt som allt gick det på cirka 150 kr. Färgglada tröjor i pastell har jag knappt några av så bara det var ett vunnet pris. Dem går att kombinera på alla möjliga sätt och ger ett soft, intagande intryck!
 
Nej, nog om pasteller. Nu ska jag ge mig ut på powerwalk. Det blir för fjärde gången denna veckan! Heja, heja. :)
 
White purple bag
 
Klänning, Asien. Väska, Secondhand. Halsband, Ur&Penn. Sandaler, Dinsko.
 
På äldre dar har jag aldrig varit något fan utav klänningar, eftersom man inte kan matcha dem i samma utsträckning som överdel och underdel. Nu börjar jag dock inse det smålistiga med dem igen och igår fick jag hem min beställning från Asien, där bland annat denna befann sig. Jag kan tänka mig att den blir en favorit i sommar, bara att svira om till och sen är man välklädd för resten av dagen. Gillar ni den?
 
Även väskan är ett nytt inköp, för 50 kr. Jag har varit på en second-hand runda idag för första gången på flera månader. Det är inte lika kul om vintrarna och är mest en sommarsysselsättning för mig. Ni får se mina andra fynd senare. Jag tyckte hur som helst att klänningen och väskan utgjorde en läcker matchning. =)