Love me in the end
 
Ja, ni får stå ut med de suddiga bilderna..
 
Här ser ni mina nya plagg från Romwe (delvis gåvor), de är mycket finare i verkligheten och i så skön kvalité. Jesus vad signalsubstanser som kan aktiveras i hjärnan av två nya plagg, som egentligen är påfallande obetydliga om man sätter de i perspektiv. Men precis som det är viktigt att vara upprymd över det stora, är det också viktigt att vara det över det lilla. Det är en fin balansgång, visst?
 
Jag funderar på att matcha tröjan med ett par rosa byxor jag fick i julklapp, får se hur det sitter på. Kavajen återstår att se, men snygg är den ju onekligen. Den finns i andra härliga vårfärger också så jag funderar på att beställa en till färg vid nästa beställning. Godnatt! ♥
 
Don’t go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
 
Skinnbyxor och tröja H&M Kavaj och väska Primark Halsband Ur&Penn
 
Hej finisar! Jag bjuder på en outfit idag. Gillar kombinationen av tröjan och kavajen riktigt mycket. Jag ska försöka lägga upp fler outfits.. Jag går på sparlåga under vintrarna men nu är det en perfekt tid, bara marken blir lite mer bar.
 
Idag ska jag till stan och hämta ut tröjan Romwe skickade till fel ställe, köper nog med sushi hem också. Inte ätit det på typ 3 veckor!! Mums. Sedan ska jag försöka fota kläderna så ni får se! Ha en superbra Söndag ♥
 
We keep going back and forth
 
Bjussar på lite inspiration såhär en fredagskväll. Som vanligt är jag helt hänförd över vad man kan åstadkomma med bara lite fina kläder. Dessvärre har jag glömt namnet på tjejen som ligger bakom dessa fantastiska utstyrslar men ni hittar hennes blogg här. Definitivt en blogg jag stjärnmarkerar.
 
Jag kommer fortsätta tipsa om internationella fashionistas för att vidga era vyer lite, om inte annat mina egna. =)