Beyonce
 Okej!! Den första frågan jag ställde mig själv idag var: Varför var jag inte på beyones konsert igår??? (jag missade biljettsläppet helt) Lite ångest på att nästa gång jag får chans att se henne är jag typ 30 år.. Men men, det löser sig nog till det bästa!
 
Läste på Blondinbellas blogg att hon sjöng "I miss you", som är en av mina favoriter. Eller nej, jag vill inte favorisera för alla hennes låtar är grymma på olika sätt.
 
 
 
"I care" är så sjukt kraftfull. En sådan låt man lyssnar på när man är besviken på någon, men ändå bryr sig om personen. Och Beyonces framtoning förstärker den ju avsevärt!
 
I got nothing on you
 
Här ni bättre bild på klänningen jag la upp en hint av för någon vecka sedan. Man ser inte övre delen så bra men den har volang på bysten också, resår under och avtarbara axelband. Helt enkelt ljuvlig!
 
Klänning, Romwe (den är dessvärre slutsåld). Väska, Italien. Halsband, H&M. Jacka, Forever21.
 
Nu ska jag ta tag i evighetsprojektet min garderob.. ;)
Color burst
 
Jag inser att jag är hemskt dålig på att hålla vad jag lovar och lägga upp kläder här. Jag vill mest göra det för min egen skull för att få översikt. Dessa kjolar fick jag hem från Romwe för ett tag sedan och dem är nog bland det finaste jag sett. En explosion av färger..
 
Nu osar det pannkaka från köket, bara jag som fått avsmak på det ju äldre jag blivit? Jag förknippar det med barn och så känns det allt för sött i matväg, men det är klart jag inte tackar nej till pannkaka, sylt och grädde alla dagar om året, hihi!