Lustfyllda känslor
Herregud!! Jag trodde det var någon vecka sedan som jag bloggade men det har tydligen gått flera veckor. Jag vill nämligen få klart min design. Nu börjar den bli klar så jag tänkte stänga ner bloggen här snart (vilket lär märkas..) och sätta in den. Då när ni klickar in här kommer det vara som en helt ny blogg!
 
Annars då? Jag kom just hem från psykologen. Femte terapisamtalet var det idag tror jag och jag är väldigt nöjd med den biten. Vi har tid varje tisdag och det känns skönt att ha det att se fram emot varje vecka då jag i samma veva går en runda på stan och njuter av vädret som lyckligtvis har visat sig från sin bästa sida varje gång. Idag fick jag även med mig två fynd och så köpte jag en cheeseburgare på vägen mot bussen. Jag försöker lära mig att ta iniativ på egen hand och skapa en trygghetskänsla i mitt eget sällskap. Jag kan själv!
 
Nu har jag ätit fluoxetin i drygt fyra veckor och jag har en förhoppning om att den hjälper. Jag har så gott som klarat mig ifrån biverkningar och jag känner inte att jag försjunker i mina tankar lika mycket längre. Jag känner mig lättare till sinnes. I förra veckan träffade jag min behandlande läkare och vi hoppas på fortsatt förbättring vad gäller medicineringen. Imorgon ska jag till Nisse, som jag har längtat! Det känns skönt att ha ett litet team runtom mig som ser till mitt bästa och är lika hängivna av att se resultat som jag själv. Det som händer i mig just nu är magiskt.