Mot tyskland!
 
Fatta att jag befinner mig i Tyskland om mindre än 12 timmar och att jag ska upp om 6 timmar. Jag kommer inte ta med mig datorn dit och det ligger inte i min planering att uppdatera bloggen, men det kan mycket väl bli så att jag mobilbloggar. Jag ska vara där tills onsdag den 2a och kommer hem vid midnatt.
 
Just nu känner jag mig relativt lugn faktiskt. Jag försöker att fokusera på ett moment i taget så nu har jag bara resan dit i sikte och resten får jag ta sen hehe. Jag har i stort sätt packat klart och har bara lite smågrejer kvar att fixa, som att måla naglarna, lägga in mobilbilder på datorn och förbereda frukost så jag slipper göra det imorgon.
 
Jag ska faktiskt flyga i outfiten som jag bär ovan. Det känns roligt att få klä upp sig lite, särskilt eftersom det är något jag aldrig kunnat se mig göra inför en flygning med min åksjuka. Men nu har jag den under kontroll och jag ska istället försöka njuta av att ha flera troligtvis underbara dagar framför mig! Några avslutande ord inför min resa: om jag dör nu dör jag lycklig..
Sånglektion #11
 
Ny kjol från Lindex (50 kr!)
 
Min gymtid blev inställd idag p.ga att sjukgymnasten var sjuk så jag hade bara sång på eftermiddagen! Som ni vet skulle jag ta med mig eget material till dagens sånglektion som vi skulle jobba på. Jag har massor av textmaterial men kände inte att något var bra nog att ta med och visa upp (såklart..) så enda fram tills igår natt hade jag ingenting alls. Då skrev jag färdigt en vers åtminstone och fick även en melodi i huvudet till den.
 
Jag spelade in den som hastigast och spelade upp den för Bianca idag, hade inte vågat sjunga upp den! Hon blev jätteimponerad och nu har vi valt ut ackord och gjort den mer rytmisk, bestämt hur den ska låta med fraseringar osv. Tills nästa gång ska jag ha skrivit en refräng så vi kan fortsätta med den. Det kommer bli en jättefin, svensk låt!! Vi är ett grymt team och att få interagera på ett musikaliskt plan är en dröm sedan länge. Jag blir mer och mer modig för varje gång.
 
Sedan hann jag även sjunga "ännu doftar kärlek" av Marie Fredriksson. ♥
 
Hängselbyxor
 
Nya hängselbyxor, vad tycks?
 
Vaknade upp och kände mig lite krasslig idag, gjorde ett försök att komma iväg till gymmet och jag kände mig piggare senare under eftermiddagen så hoppas det håller i sig. Jag får inte bli sjuk! Bloggen är inte min högsta prioritet som ni märker just nu men vill ändå säga hej. Tiden idag har mestadels gått åt till att välja ut kläder och packa. Imorgon ska jag bort på sång och gym så hela eftermiddagen går bort och jag åker tidigt på fredag morgon.. Känner jag mig själv rätt kommer jag yra runt som en löpeld inpå småtimmarna.
 
Hur känns det då? Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt inte känner någon ångest inför att flyga ensam just utan bara vanlig hederlig nerovistet. Jag känner att jag har koll på läget, det jag är rädd för är att det ska hända något oförutsett. Det är ändå en stor förbättring mot förr då jag kände ångest för minsta lilla. Jag är mer förväntansfull faktiskt och vill bara ha just flygbiten överstökad nuuuu!