Mot tyskland!
 
Fatta att jag befinner mig i Tyskland om mindre än 12 timmar och att jag ska upp om 6 timmar. Jag kommer inte ta med mig datorn dit och det ligger inte i min planering att uppdatera bloggen, men det kan mycket väl bli så att jag mobilbloggar. Jag ska vara där tills onsdag den 2a och kommer hem vid midnatt.
 
Just nu känner jag mig relativt lugn faktiskt. Jag försöker att fokusera på ett moment i taget så nu har jag bara resan dit i sikte och resten får jag ta sen hehe. Jag har i stort sätt packat klart och har bara lite smågrejer kvar att fixa, som att måla naglarna, lägga in mobilbilder på datorn och förbereda frukost så jag slipper göra det imorgon.
 
Jag ska faktiskt flyga i outfiten som jag bär ovan. Det känns roligt att få klä upp sig lite, särskilt eftersom det är något jag aldrig kunnat se mig göra inför en flygning med min åksjuka. Men nu har jag den under kontroll och jag ska istället försöka njuta av att ha flera troligtvis underbara dagar framför mig! Några avslutande ord inför min resa: om jag dör nu dör jag lycklig..