mitt outfitår juli-dec
Juli
Augusti
September
Oktober

November
December
 
Så, här kommer andra delen av mitt outfitår. HÄR har ni den första delen. Här ovan ser ni juli-dec. Utifrån dessa bilder kan jag konstatera några saker, 1. Jag saknar hur min hy såg ut i somras eftersom jag har fått typ hundra finnar nu. 2. Jag saknar mitt långa, ljusare hår! I september tycker jag mitt hår såg perfekt ut.. Vad tycker ni?
 
Rolig fakta om mitt outfitår:
I november knäppte jag bara en outfit, därav en inneoutfit med haha..
Mina favoritoutfit för i år är leopardtröjan och de gröna byxorna. Jag kände mig så himla snygg i det. Jag minns att jag bar dem på allsång på skansen och sedan blev det en favorit i repris en månad senare när jag gick på min första dejt någonsin! Kärt minne.. :-)
Sony a5000Lite provbilder som jag knäppte av med min nya kamera, helt oredigerade och med autoinställningar. Det är väl inte fy skam detta? Jag ser fram emot att fota med den i dagsljus. :-)
Kameran har anlänt

 
Idag efter att jag hade tränat hämtade jag ut min nya kamera som äntligen kommit. Jag har lekt med den hela kvällen och än så länge verkar den lovande.. Detta inlägg skriver jag från mobilen och jag har alltså fört över bilderna från kameran direkt till mobilen, hur smart?! Det gick jättesmidigt. Jag ska se till att inviga den imorgon på nyår! <3