I was seven before I realized that you could eat breakfast with your pants on
Ljuva lördag. Lördagar och söndagar är mina äta-vad-jag-vill dagar så jag kan säga att jag dök på godisskålen som retat mig hela veckan med detsamma när jag vaknade. Jag var sugen på något sött som frukostmål så vad passar då bättre än att slänga ihop lite kvarg och hallon. Mamma fick sig en skål också. Det bästa är att detta är så otroligt enkelt att göra och går i princip snabbare än att bre en macka med pålägg.

Ni behöver: Kvarg, hallon, en klick honung, kokos (och för estetikens skull, en fin skål!).

Rosa när det är som bäst
Nyvaken, fräknig och lite solsting, det får duga för att visa upp min uppiggande hoodie från Spanien. Jag får se hur jag matchar den, tänkte ge mig på det i dagarna! Nu ska jag gå ut för första gången sedan i tisdags och även ta en vända förbi affären för att inhandla lite NYTTIGHETER tills ikväll.
 
Kläder gör människor och hö gör hästar
hhi
 
En outfit som känns enhetlig kännetecknas ofta av ett gemensamt tema. Oavsett om temat är att bara bära svart, matcha skinn med päls eller kombinera olika längder så skapar det ett sammanfattande intryck för ögat. Utgångspunkten bör alltid vara att just skapa harmoni för ögat, och varje plagg ska ha en fin övergång till det andra. Annars kan det bli så tokigt som här:
 
hhi
Även om du exempelvis kan matcha byxorna med skorna eller mobilskalet med jackan, så skapar outfiten disharmoni i sin helhet. Det blir en kollision och det som var tänkt att vara en outfit blir plötsligt flera osammanhängande delar.
 
Det bästa är att dessa "tips" inkräktar inte på någons stil utan det är nånting vi alla kan ha i åtanke när vi klär oss för dagen.