Dress like you are going to meet your worst enemy today
jjiower

Den här outfiten skulle jag mer än gärna bära denna lördag! Hur mår ni? Igår var jag och handlade igen (!!) och stod i köket från eftermiddagen fram till 22 på kvällen, bakade och grejade. Så det var verkligen en bra dag. Dock fick jag en riktig gråtattack och blev helt förtvivlad av saknad till pappa natten tills igår så jag hade väl gråtit färdigt för det dygnet kanske, haha. Jag blir alltid lite lättad när det är över för då vet jag "nu håller jag mig stabil ett tag".
 
Den blåa kjolen kostar just nu ynka 82 kr och om det inte vore för att jag är i princip pank hade jag beställt den. Nu mina vänner, ska jag till stan och köpa godis samt sushi. Det är för närvarande den enda fasta rutinen jag har i mitt liv..
milina.blogg.se

snyggt!

Elin karlsson

Den blåa kjolen är så fin!!

F R I D A ▴

alltså skorna <3333 (och ja, de är så sköna! vill gå runt i dem jämt)

♫♪ sandra

åh älskar kjolen!

Kajsa-Stina

Men gud vad snyggt! Skulle mer än gärna gå klädd såhär jag med hihi! Älskar verkligen blått då jag tycker det är så fint på just kläder :)

Vad roligt att du stod i köket såpass länge igår också och grejade på med både bakning och matlagning! Tycker också om att greja i köket då jag känner mig avslappnad under tiden. Synd bara att du fick en gråtattack och mådde dåligt. Jag förstår verkligen att saknaden efter din pappa måste vara enorm. Jag vill inte tänka på att jag en dag ska vara med om samma sak.. Jag älskar verkligen min familj över allt annat men är inte så bra på att visa det alla gånger.

Du är verkligen superstark som tar dig igenom varje dag ändå! Du är en riktigt förebild och inspiration till mig ska du veta på alla sätt och vis <3

Styrkekramar!!

Svar: Tack så mycket, det värmer otroligt. Kramar <3
Rebecca, 19 år.

♀ THE REVOLT ♀

gråtattacker ... usch för dem alltså! men det var iaf bra att du fick massa saker gjort innan, ngt som är bra!

Fina grejer!:D Jag gillar att du lägger upp grejs som är "typisk dig". Och att "typiskt dig" inte är likt alla andra. Många har en sjukt tråkig mainstream-stil, den är helt opersonlig. Men inte du nej, bra!^^

Sushi ... åh!<3

En rutin är bättre än ingen, så det är bra att du iaf har en fast rutin ... Allt annat kommer!<3

Emma

Snygga saker :)

N

Himla snyggt!

Ida - foto & häst

sååå snyggt :D

Pauline

snyggt collage :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress