Vi kommer aldrig bli som dem
 
Säg hej till min nya skinnjacka som jag fyndade på SÅFIN i Bollnäs (märke VILA), nedsatt 70 % och den blev min för 480 kr! Jag shoppar i princip aldrig så dyra plagg, men eftersom jag har velat ha en längre skinnjacka länge samt att denna var i äkta läder slog jag till. Det är jag glad för!

Nu håller vi faktiskt på att packa ihop för att åka hem för några dagar, vi åker tillbaka hit framåt helgen. Jag ska till Stockholm imorgon och har mycket tankar som snurrar i huvudet så jag är all over the place, men det kommer gå finemang! Jag ska göra något som jag har drömt om så mycket, men inte vågat eller känt mig manad för tidigare. Håll tummarna för mig. <3
Pasta med tomatsås
 
Igår stod jag för maten här i stugan, kul att få laga mat till farfar, det var faktiskt första gången. Det blev en enkel favorit i form av pasta med tomatsås. Till det hade jag baugetter och gjorde en tomatsallad. Så himla gott och det gick hem hos samtliga middagsgäster... Detta är ett säkert och lite blygsamt kort hehe. :)
 
Recept på tomatsåsen:
3 vitlöksklyftor
3 matskedar olivolja
2 burkar krossade tomater
1 matsked tomatpure
2 Grönsaksbuljong
Honung
Basilika/salt (jag hade även i curry och cayennepeppar t.ex men det är en smaksak)
Vatten
 
Gillar ni tomatsås?
NYC
 
Idag glider jag runt i min hoodie från Stadium och är allmänt mysig.. Jag fyndade den förra året på Stadium för 149 kr! Idag är det även min cheatday, har seriöst varit godissugen hela veckan men varit duktig och avstått från varendaste liten fika (typ två gånger/dag!!), men idag unnar jag mig så det står härliga till. Har redan hunnit trycka i mig en daimglass. :)