Pink black and white

Tröja, Berskha (40 kr). Jumpsuit, Lanzarote (100 kr). Halsband, Thailand (20 kr).

Seg måndag! Nu inleds den första veckan då jag inte kommer ha någon terapi, får se om ni får agera lite större ventil under dessa veckor kanske hehe. Gymmet hade jag dock som vanligt idag och där ska jag gå drygt tre veckor till innan tre veckors sommaruppehåll (ska se om vi kan ordna något program jag kan köra hemma med). Som ni vet vilade jag ryggen förra veckan för att den började bli irriterad men idag kunde jag köra den igen lite lätt, dock får jag snabbt känningar i svanken men ska ta det lite försiktigt. Däremot ska jag hoppa över armrodden denna veckan då jag har fått ont i en muskel i vänster arm! Nånting positivt är att jag har ont pga träning och inte pga BRIST PÅ träning. ;) Det kunde jag väl aldrig tro.. 

Som sagt blir det ingen terapi imorgon men jag hänger inte läpp för det än så länge. Egentligen skulle jag träffat Karin på alkoholgruppen igen men vi flyttade fram tiden till Onsdag, för imorgon har jag nämligen andra planer som ni får veta mer om då. Jag är riktigt trött idag och ligger just nu bara på soffan!
Svar #1 frågestund
Här kommer första svaren på frågestunden! Det kommer en till del sen. Tack för era frågor! ♥
 
Gillar du avokado? Om jag äter det tillsammans med något, typ sushi, i sallad eller på en macka. Men skulle aldrig äta det som det är.

Vad gick du i gymnasiet? Först gick jag stylist i en termin och sedan ekonomi/juridik. Jag har inte tagit någon gymnasieexamen än pga att mitt pappas missbruk/död gått ut över min hälsa och skolgång. Just nu är skola det sista jag tänker på!

Vad är dina drömmar? På ett privat plan är min drömmar att ha och få hälsan i behåll, träffa min själsfrände, resa och eventuellt skaffa familj. Karriärsmässiga drömmar är att få göra något meningsfullt, skapa och tillföra något. Jag vill göra något med mitt skrivande och bidra bäst jag kan. Mer konkret - jag vill skriva minst en bok samt föreläsa!

Är du känslig? Oja, dock har jag försökt dölja det så gott jag kunnat fram till pappas död men nu är det slut på det! Jag minns en gång när jag började gråta för att mamma körde på en igelkott och jag gråter typ till vad som helst. Idag pratade jag bebisspråk med en myra som krök på köksbordet och hjälpte den ut i trädgården haha! Jag är känslig för ljud, ljus och plockar lätt upp omgivningens energi. Å andra sidan kan jag vara ganska bestämd och "orubblig" också. Jag har svårt för folk som klagar eller är allmänt negativa så i den bemärkelsen är jag inte känslig att jag "sympatiserar" med dem. Jag är inte heller känslig inför baciller, spya osv.

Har du lätt att lära känna människor/skaffa nya vänner? Ja, när jag väl gör det. Jag har alltid haft lätt för att skaffa nya vänner utan att nödvändigtvis ha haft det som avsikt. Däremot suger jag på att ta iniativ till det på senare år, främst på grund av de omständigheter som förekommit gällande min pappas missbruk och för att det i sin tur också har givit mig försvarsmekanismer, jag är rädd för att knyta mig an i rädsla av att bli sårad/utsatt. Det suger och jag jobbar på det i min terapi!

Favoritbloggar? (jag behöver bloggtips, du skriver väldigt bra så jag antar att de bloggar du följer även de är skrivna bra. Så vill gärna ha tips på bra bloggar) Jag är ledsen att göra dig besviken, förut läste jag drygt 20 bloggar per dag men nu läser jag knappt några bloggar längre, främst på grund av tidsbrist och minskat intresse. De jag försöker kolla regelbundet är Blondinbella, Kenza och mina vänners. Självfallet även blogg.se bloggar! Tråkigt svar jag vet..

Blir du lätt sur/ledsen när något litet dåligt hänt? Lätt glad/exalterad när ngt litet bra hänt? Ja, åt båda hållen! Jag kan gå på moln en hel dag bara av vetskapen att jag ska köpa hämtmat t.ex men å andra sidan kan musten också gå ur mig väldigt lätt, främst om jag är inställd på något som sedan inte blir av (fast vem blir inte det?). Dock vill jag säga att jag har enklare för att bli glad, jag är för det mesta lugnet i stormen och är den som muntrar upp/sansar andra.
 
Vilket är ditt drömyrke? Alltså vilket är INTE mitt drömyrke? Författare, föreläsare, låtskrivare, kriminaltekniker, konstnär, personlig tränare, filosofidoktor, poet, designer, journalist, kock, manusförfattare, någon form av coach eller terapeut, relationsexpert. Om jag måste välja ett så nånting där jag får uttrycka mig och använda skaparförmågan. Jag dras till ett yrke där min position kan bidra till kunskap eller utveckling på ett eller annat sätt. Jag vill också gärna kunna tillämpa egna erfarenheter.
 
Tror du på gud/jesus? Jag har ingen gudstro som utgångspunkt i mitt liv. Jag brukar tänka att jag tror på gud om han finns, och då vet han om det. Däremot är jag sökande och önskar absolut att det finns nånting. Jag anser inte att jag som enskild person kan bedöma vad som ligger bakom vår existens, så jag skulle varken dementera eller bekräfta något. Jag är ödmjuk inför att gud kan finnas!
 
Vad skulle du vilja förbättra hos dig själv? Jag skulle vilja förbättra min självtillit och min tillit till de som är värda att lita på. Jag skulle vilja våga bli arg och säga ifrån mer, våga uttrycka de känslor jag känner. Jag skulle vilja förbättra min "organisation" och brist på struktur (till exempel hur jag fördelar mina mappar på datorn, kaos). Våga säga nej och sätta mig själv i första rummet. Vara mer spontan och tidseffektiv. Finns massor!
 
Vilket är ditt absoluta drömresemål? Tänkte säga USA men tro det eller ej, safari i afrika faktiskt. Jag är fullkomligen förtrollad av det exotiska djurlivet och enligt mig kan man inte komma närmre kärnan av naturen och sitt ursprung än till savannen. ;)
 
Har du någon kille på kroken än? Nej, jag fortsätter jobba på den (eller de jobbar snarare) och återkommer! Har du något tips?
 
Vad är det pinsammaste du någonsin har gjort? Jag tycker typ allt är pinsamt så det är en knepig fråga! Men nånting jag minns rent spontant är när jag skrev ett personligt brev till min engelskalärare i 1an. Istället för att skriva "I like to cook" skrev jag "I like to cock". Hon agerade genast på mina ord och gick hem och blev gravid (ärligt, vad är slumpen???).
 
Hur ser ditt liv ut om 5 år? Troligtvis har jag kommit en låååååååång bit på vägen i min rehabilitering. Antingen jobbar eller studerar jag. Jag har en pojkvän (eller har precis gjort slut med en hehe) och har flyttat hemifrån. Hur jag än bor så kommer mitt hem vara perfekt inrett. Jag har utvecklats inom skrivandet och det upptar en stor del av mitt liv på ett eller annat sätt. Jag gymmar regelbundet och har utvecklat om möjligt ett ännu större intresse för den psykiska och fysiska hälsan!

Varför skapade du bloggen? Det fanns ett behov och en längtan efter att få skriva och dela med sig! Den här bloggen hänger med sedan 2010 och just där och då ville jag dela med mig av min stil. Sedan har den varit mer eller mindre seriös under olika perioder. Just nu börjar bloggandet bli riktigt seriöst!
 
Favoritsyssla?
Sjunga först, sen skriva helt klart! (enda frågan jag inte behövt fundera över haha)
Fortsätt bara andas
 
Byxdress - Lanzarote (100 kr!)
 
Dagen som började dåligt slutade ganska bra trots allt. Efter att ha legat i sängen irriterad och ätit chips masade jag mig upp och gjorde mig i ordning för att åka till stan med mamma. Vi köpte mat och lite gott för kvällen, vilket var precis vad jag behövde eftersom det är min cheatday idag! Jag har kollat på en dokumentär på kunskapskanalen (älskar sånt) och sen har jag inte gjort så mycket mer.
 
Jag har känt mig så himla rastlös de senaste dagarna och märker nu att det börjar dags att ta nya steg i rätt riktning snart, hitta på saker med vänner etc. Någon vecka under sommaren kommer jag inte ha nånting inplanerat inom min rehabilitering och då ska jag försöka vara lite crazy och planera in saker på egen hand, om jag inte är i sommarstugan då dvs. Om det är någon inom stockholm/uppsalaområdet som vill hitta på något med en främling spontant så use me!!! Kanske fota till våra bloggar? :)