Ny design
Hej vänner! Ser ni att det är ett nytt utseende på bloggen? Jag kände att det var dags för en förändring, om än en liten sådan. Jag tycker att det nya designverktyget är mycket mer invecklat än det gamla eftersom det är svårare att få tillgång till koderna och ha fria tyglar men men, det här får duga tills vidare. Vad tycker ni?
 
Dessa ändringar har jag gjort:
Fixat en bild i headern
Ordnat en bakgrundsfärg så att inläggen känns mer inramade
Ändrat typsnitt och färg på länkarna
Lagt in en ikon i browsern
 
Jag tänker även att jag ska fixa en bättre beskrivning av mig och min blogg i menyn, så man vet vad man kan vänta sig när man klickar in här. :)
Tröjan alla visste om och tyckte om
Här kommer ytterligare ett fynd som jag norpade åt mig samtidigt som jackan i inlägget under, även denna tröja fick jag för 10 kr. Jag gillar verkligen färgskiftningarna. Det är inte ofta jag bär stickat men när jag väl gör det får det gärna vara färgglatt. Extra snyggt till vitt! Denna kommer vara min stadiga partner en kylig sommarkväll.
 

Nu blir det söndagsmys här för hela slanten, usch vilket väder. Jag önskar er en mysig söndag bästa läsare, ni är grymma!

Om du dansar min vän, dansa aldrig på tå, du tappar balansen och blir någon att trampa på

Jacka, Secondhand. Tröja, H&M. Tights, Romwe. Skor, Dinsko.

Jag köpte denna jacka för 10 kr i veckan!! Vadå fynd? Dock kan jag vara ärlig och säga att den är lite för stor, som ni säkert ser, så det blir nog till att sälja den.

HELGEN är runt hörnet mina vänner! Alltid samma härliga känsla. Här kör jag på ett säkert kort, fredagsmys. Tacka vet jag det gråa vädret, haha.