Dags att flytta ur boet? Eller..
 
hehrihe
 
Jag undrar när jag kommer flytta in i den bostad som jag kan kalla min egen. Om jag får gissa på en tidsgräns tror jag att det kommer ske inom tre år. Då är jag 23 år. Det är svårt att få tag på en bostad idag, men samtidigt ser jag fram emot att ge mig ut i jakten och jag får redan hejda mig själv lite.
 
Såklart ser jag fram emot inredningsbiten mest, det ska jag inte sticka under stolen med. Men även att få ta ett ytterligare kliv ut i vuxenlivet, få utöka min självständighet och känna att jag har en plats som är i mitt bruk och som jag rår om. Att få bjuda hem vänner och familj på middagar och ge tillbaka för alla middagar mamma lagat under min uppväxt. En sak är säker och det är att vem som än bjuds in i min lilla bostad kommer bli väl omhändertagen. Det är det viktigaste.
 
Jag vill ha en ganska scandinavisk stil i mitt hem med stilrena materialval och möbler, men med inriktning mot bohem och shabby chic. Jag gillar hotellkänslan när man går in i ett rum och att blanda lyx med robusta, gamla inslag. Jag vill att mitt hem ska inhysa värme, kreativitet och andrum. Att jag och andra kan känna att det finns plats för att andas och koppla av där samt att det verkligen finns en kreativ tanke bakom hur jag väljer att inreda. Det ska vara en inspirerande miljö.
 
Jag kommer att lägga stor vikt vid detaljer och vid att hitta de där prylarna som ger en unik känsla. Den där golvlampan med en speciell fot, kuddarna som gör sig perfekt till den vita soffan eller tavlan som lyser upp hela rummet. Det är det som gör det. Det där lilla. Här ovan har jag satt ihop ett exempel på hur jag skulle kunna inreda mitt vardagsrum.
Work it
 
Det kändes som jag tog många framsteg på gymmet i förra veckan! Jag förbättrade mina resultat för varje pass och på veckans sista pass i torsdags så klarade jag av att springa 2,2 km utan uppehåll. Som max har jag klarat typ 800 m. Det kändes som jag flög fram och slutresultatet blev powerwalk blandat med jogg i 5,7 km med 7,2 som snitthastighet (passet tidgare var snitthastigheten 6,8). Stolt!
 
Det är med glädje jag går in i en ny gymvecka och extra kul känns det såklart med lite nya träningskläder. Dessa byxor köpte jag på Kappahl för ynka 65 spänn. Jag kickar igång veckan med ett möte hos sjukgymnasten där vi ska prata om mina framsteg. Därefter bär det av till gymmet, förhoppnings får jag med mig en vän <3
Svart spets
 
Jag invigde denna topp i helgen som jag inhandlade på Myrorna några dagar tidigare. Superfin med spetsdetaljer och den kommer faktiskt från min favoritbutik ursprungligen, Primark! 60 kr fick jag betala för den. Jag har blivit helt galen i Secondhand på sistone och längtar redan tills imorgon då jag ska ta min vanliga koll efter gymmet. Dock är jag väldigt restriktiv och köper bara de finaste plaggen, efter hundra överläggningar med mig själv och viktigast av allt - med min plånbok.
 
Halsbandet kommer ifrån Ebay. Nu blir det söndagsmys för hela slanten och jag önskar er ett trevligt avslut på veckan. <3