Nutella cheesecakeDet har varit en supermysig lördag! Har umgåtts med mamma och min syster, ätit sushi och myst framför tvn. Jag gjorde denna "nutella cheesecake" till efterätt, dessvärre har jag inte smakat av den än då jag var dum nog att stoppa i mig lösgodis så mitt sötsug försvann. Sedan tror jag att det blir lite föör mäktigt med choklad för min smak.
 
Jag hittade receptet på min väns blogg HÄR. Alltid kul att prova på nya recept tycker jag!
Alla helgons dag
Alla helgons dag. Andra alla helgons dag då pappa är en av de bortgångna som jag tänker på. Förra året på alla helgon hade han nyligen dött och jag la ingen större betydelse i denna högtidliga dag, då jag ändå befann mig i så stor sorg, och pappa hade inte ens begravts än eller fått en gravplats. 

I år är mycket sig likt, fast ändå inte. Jag har med nöd och näppe tagit mig igenom det första sorgeåret och pappa vilar nu i jorden och har en viloplats. Det känns skönt.

Jag har inte dock inte besökt graven sedan urnsättningen för en månad sedan och jag kommer inte att gå dit idag heller, dagen till trots. Pappas plats är huvudsakligen i mitt hjärta. Jag ställer mig tveksam till dagar som är avsedda för en viss sak, särskilt vad gäller sorg. Min pappa finns med mig i varje andetag jag tar och jag behöver inget utsagt datum för att framkalla en känsla av omtanke, saknad eller kärlek till och om honom. Det sker redan titt som tätt och när det väl sker har jag hellre en telepatisk kontakt med honom, skriver en rad eller två, gör något som jag finner inspirerande eller bara låter mig gråta tills sista tåren är väck. 

Sedan har jag ingenting emot alla helgons dag och jag tycker det är en fin dag. Däremot är den inget för mig i det stadie jag befinner mig i nu, vi får se om jag känner annorlunda i framtiden! Saknar ni någon i himmelen idag? <3
Blommiga tights
 
Ett par blommiga tights kan göra sitt till en outfit! Dessa köpte jag på Primark och de kostade ca 60 kr :)
 
Det har varit en jätteseg dag och det märks verkligen att jag blivit trött efter resan. Skönt att få pusta ut helgen ut. Jag har suttit och skrivit i princip hela dagen på lite olika texter, där känner jag mig inspirerad som aldrig förr. Längtar tills morgondagen då vi ska ha sushimys och sist men inte minst: GODIS <3