Svart spetsblus
 
Hur fin är inte denna blus? Jag har visat den tidigare men inte när jag burit den. Fyndade den på Röda Korset för 30 kr och känner mig väldigt glad för det såhär i efterhand. Världens kap!
 
Hej förresten, nu är jag i Prag! Resan gick löjligt smidigt, lägenheten vi bor i är så fin och vädret är perfekt. Allt uppfyller verkligen mina förväntningar och mer än så. Strax ska vi ta oss ner till city för att se vad som finns att erbjuda där. Puss <3
Köttfärs och spaghetti
 
Nu pustar jag ut en sista kväll i soffan innan vi ska vara på Arlanda imorgonbitti, närmare bestämt 7:30 kan ni hitta mig som en zombie vid incheckningsdisken.. Jag har lagat köttfärssås till middag vilket smakade himla bra efter att ha stökat runt hela dagen på tom mage. Det är så enkelt att tillaga, men så gott!
 
Tyvärr kommer jag få dras med min förkylning i Prag men det är inte hela världen eftersom jag är på bättringsvägen. Lite storstadsluft ska nog göra gott. Mer synd tycker jag om min mamma som jag motvilligt har smittat. Vi får varva med vila i den fräscha lägenhet vi ska bo i.. Nästa gång vi hörs är jag i Prag!
Packning
 
Jag hyser ett starkt ogillande till att packa, och jag kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger jag har famlat i packningsmörkret idag, men nu börjar jag äntligen komma ut på andra sidan haha.. Till Prag tar jag med mig tre sommarklänningar, ett par shorts och en kjol, några toppar, koftor och ett par tights. 


Jag har alltid en tendens att överpacka men nu har jag stramat åt rejält eftersom jag och mamma tänkte dela resväska. Gah, samtidigt ska vi ha plats för shopping. Men det kommer gå bra eftersom vi har handbagage att fylla ut också..