Årsresume 2016 del 1
Jag invigde året 2016 med att åka till stockholm för att träffa min pojkvän vid tolvslaget och kolla på fyverkerierna vid slussen.
I början på januari åkte jag upp till Sälen med mamma och mina släktingar. Längtar tills nästa gång!
Jag skrev en artikel till nyheter24 som blev populär!
Jag var på uppföljning hos min sjukgymnast och berättade om alla mina framsteg inom träningen efter att ha gått där regelbundet mellan jun-okt 2015.
Jag gick på min farmors begravning tyvärr.
23 januari var en stor dag då jag åkte till BB och träffade min bästa väns nyfödda dotter, som var mindre än någon jag någonsin sett, men så fantastiskt underbar. En stor dag i mitt liv rentav.
Köpte dessa byxor för 75 kr!
Många sleepovers hos min vän och lilla Miranda.. Detta lilla knyte, var tog du vägen?! <3
Jag var på ett möte hos erikshjälpen för att jag ville börja volontärarbeta där. Sedan dess har jag varit där väldigt många gånger och lärt mig allt om prismärkning och grovsortering.. Detta har utvecklat mig mycket och jag har även fått ge handledning till nya på klädavdelningen.
Jag slutade med mina "sockerpiller" efter att ha ätit dem i 11 månader.
Jag blev uppvaktad av min favoritmamma på min födelsedag.
Jag träffade min gamla lärare från högstadiet som jag inte hade sett på flera år och som är en god förebild till mig <3 Världens mest genuina, omtänksamma och företagsamma människa!
Bar denna rosa snygga outfit..
Jag åkte till Teneriffa i 12 dagar med min mamma och syster och hade en helt underbar tid.
Jag testade på livet utan kolhydrater i fyra veckor och gjorde massa matlådor. Jag åt inget bröd, potatis, pasta, ris, socker eller frukt förutom på lördagar. Rolig upplevelse men inget för mig!
Gick på IMAX bio med min käre pojkvän för första gången.
Jag lagade mycket mat hos farfar!
Jag började studera på komvux.
Fyndade denna tröja från Morris för 30 kr. Ja det är värt att dokumentera.
Jag gjorde ett nytt kladdkakerecept som numera är favoriten här hemma.
Jag var på Mirandas dop där jag även agerade fotograf.
Jag upptäckte att jag kunde fjärrstyra min kamera via mobilen vilket förenklade tillvaron något därefter..
 
Här kommer en liten tillbakablick från mitt år 2016. Nästa del kommer senare. Det har varit ett bra och omtumlande år på många sätt och jag rör mig i rätt riktning från en vardag som tidigare har kantats av missbruk, död, djup sorg och trauma. I början av året gick alla mina dagar ut på att bearbeta det jag varit med om, men nu ser schemat annorlunda ut och mina dagar består framför allt av träning, plugg, umgänge och matlagning. Då och då träffar jag Nisse eller min handledare i kommunen. Vissa dagar är jag tröttare än vanligt av förklarliga skäl, men på det stora hela tågar allting på.
 
Dem största förändringarna skedde i första kvartalet och sedan har det inte funnits så många fler stora steg att ta för tillfället, men jag spånar på hur jag ska utmana mig själv under 2017. Hmm, kanske gör jag en liten mållista att ha för egen del som jag kan motivera mig själv med och ha i åtanke. Jag har ju tänkt i en evighet och en dag att jag vill börja dansa bland annat och se om det kan vara en kul träningsform. I ärlighetens namn är jag inte så mycket för nyårslöften, så några sådana avger jag inte. Jag tror att har man bestämt sig för en sak så kan man genomföra det oavsett vilken månad på året det är. Har ni några nyårslöften?
 
Däremot lämnar nyår tid för reflektion och i viss bemärkelse känns det som en nystart, ett nytt blankt papper att måla och en möjlighet att förbättra sina vanor. Just listor som målbild gillar jag. Det använde jag mig av när min pappa hade dött och sakta men säkert uppfyllde jag allting på listan. Alltifrån att städa mitt rum och laga mer mat, till att börja dejta, börja hos sångpedagog och börja på gym. Jag trodde inte att jag skulle klara någonting av det, men jag klarade allting. Det kändes nästan som jag var välsignad.
 
Gott nytt år på er! Må lyckan vara med er och mer ljus och förståelse till vår värld <3 Kom ihåg att ni är huvudrollen i era egna liv och att ni inte är värda dumt klander från er själva. Alla gör vi så gott vi kan och vi måste lita på det. :-)