Black white black


Secondhand när det är som allra bäst - denna fyndade jag i lördags för 40 kr på stadsmissionen. Den är helt perfekt på. Jag har förresten slagits av tanken att jag ska skaffa en kategori för secondhand, vad tycker ni om det? Så utöver "shopping" blir mina inköp även sorterade i vad som är secondhand och inte! Det ska jag genast fixa. :-)
 
Jag tycker personligen det är jättejobbigt när man kommer in på en blogg och vill kolla vissa specifika inlägg, men det bara finns en allmän kategori. Även när jag ska laga gamla recept som jag lagt upp på bloggen är det ju smidigare att bara klicka på matkategorin än att behöva bläddra igenom hela arkivet tills man hittar rätt..
Den kompletta garderobenDet är inte ofta jag köper böcker på secondhand eller böcker över huvudtaget men idag slog jag till. Det var nämligen 75 % på böckerna på stadsmissionen här i Stockholm och jag hittade en bok om kläder och stil i ett fint rosa omslag.. Utifrån vad jag bläddrat i den verkar den jättebra, särskilt med tanke på att den kostade 7,50 kr.. Lättsam läsning i sommar. :-)
 
Som ni säkert förstår har vi sprungit runt på stan idag. Utöver denna bok fyndade jag en blus, men den får ni se en annan dag. Nu har vi haft mellokväll med massa gott och det finns ingen energi kvar i min kropp. <3