Varmare breddgrader


Just nu längtar jag en månad framåt i tiden då jag nämligen bär av utomlands då för att fira min syster som fyller år. Det ska bli himla härligt med en solresa. Vi får se var det bär av, det är jag som ansvarar över bokningen och om vi inte vill sitta handfallna utan resa är det nog dags att jag lägger på ett kol nu.. Har ni något förslag? Kort flygresa, klänningvarmt, shopping, fräscht rymligt boende och magnifika solnedgångar är mina krav. Just nu lutar det åt Teneriffa.. :-)
Datorpyssel


När jag ändå är igång med att visa upp nya plagg kan jag lika gärna fortsätta. Igår fyndade jag en smakfull klänning som passar för ett finare tillfälle samt en topp med spetsdetaljer. 100 kr betalade jag för dessa! :-)
 
Det har varit en lugn söndag hemma idag. Jag har precis ätit tacos med familjen och nu håller jag på och för över bilder från min gamla dator till en extern hårddisk. Ett jobb som skulle gjorts för länge sedan. Jag är på åratal 2011 än så länge och bara det innehåller 15 000 bilder... Tanken är sedan när allt är klart att jag ska kunna ha tillgång till alla mina bilder via min nuvarande dator och på så sätt enklare skapa fotoböcker. Eller bara kolla på bilderna. Hur som helst bra att ha allting samlat och säkrat. 
Blommiga sneakers


Jag tänkte att dessa sneakers som jag visade i några inlägg under passade ypperligt till vita byxor, så jag var såklar tvungen att prova den kombinationen. Vad tycker ni? ♥