Projektmöte

 
Det var bara att kliva upp direkt när klockan ringde idag trots att jag hade en taskig sömn i natt och snittade futtiga 5 timmar. Dagen började med ett möte för projektet jag är med i. Senast jag träffade mina handledare var i januari, så det var mycket att stämma av eftersom "mycket" har hänt i mitt liv sedan dess. 

Volontärarbete, studier, relationer som har utvecklats, nytt gym, utomlandsresa, utsättning av medicin.. På bara 10 veckor! När jag får se min resa reflekterad i dessa människor som följer mig förstår jag verkligen fullt ut vad jag kämpar och tar för mig. Lätt hänt att missa från sitt eget perspektiv. Nästa möte är om en månad så vi får se vad jag kan åstadkomma tills dess. :-)
Möte på hermods


Mötet idag gick bra, det var mycket allmän information som jag redan kände till sedan jag läste på hermods för några år sedan. Det är drygt två veckor kvar tills studierna drar igång, men jag börjar känna mig lite orolig redan nu. Varför kan jag inte bara ta en dag i taget? Oro har väl aldrig tagit någon någonstans i livet. Jag ska se till att boka in ett privat möte där inför kursstarten, så jag vet att jag får de ultimata studiemöjligheterna. Förhoppningsvis gör det mig lugnare. Skönt att kombinera distansstudier med att komma till en skolmiljö och få hjälp när det behövs tycker jag förövrigt.. 

Sedan har jag nära och kära som stöttar mig plus min studievägledare, så nej, det ska bli bra det här. :-)