Klädlista

Var köper du dina kläder? Sen något år tillbaka köper jag majoriteten av mina kläder på Secondhand som Myrorna, Röda Korset, Stadsmissionen etc. Vanliga butiker som jag shoppar i är exempelvis H&M och Bikbok, men bara på rea. Utomlands blir det mer vanliga butiker. Berskha, Primark, Zara och Stradivarius har det blivit många vändor i. Jag gillar även att beställa online på Ebay!

 
Vad gör du med kläder som du inte använder? Säljer eller ger till min mamma/syster.
 
Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa? Jag går aldrig ut och dansar så jag har aldrig det bekymret. Men om jag leker med tanken hade jag nog haft på mig kjol, klänning eller ett par tighta byxor.
 
Vad sover du i? Trosor.
 
Hur ofta köper du kläder? En gång i veckan i genomsnitt. Genom att det dyraste är typ 50 kr blir det små summor. Ibland går det längre än en vecka och ibland shoppar jag flera dagar i rad. Det beror på hur mina dagar ser ut förövrigt och hur shoppingsugen jag är.
 
Vilka plagg har du alltid svårt att hitta? Snygga och välformade jeans, i rätt färg, längd och passform.
 
Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob? Jag kan inte komma på något plagg i min garderob som jag stör mig på. Då hade det inte funnits där. Däremot alla plagg som är för stora eller för små men som jag ändå behåller i hopp om att de ska passa en dag är väl det mest "onödiga" i garderoben.
 
Vad har du för kläder på dig hemma? Myskläder for sure!
 
Vad känner du dig alltid fin i? En högmidjad kjol eller en klädsam vacker blus.
 
Vad undviker du i klädväg? Byxor i trekvartslängd. Jag tycker inte alls det är snyggt!
 
Vad saknar du i din garderob? Jag saknar ingenting som är livsnödvändigt att ha i garderoben, men det är klart jag saknar plagg jag drömmer om. Typ detta!
 
Vad är ditt bästa klädköp? Det är en fråga som är omöjlig att svara på eftersom jag gör så himla bra köp hela tiden, enligt mig själv då. Ett köp jag kan visa som jag verkligen är nöjd med är denna jacka. Jackan kostade 105 kr på Myrorna, ursprungligen från River Island.