Bra kofta att bära utomlands
 
Denna vackra kofta fick följa med mig hit till Gdansk och har användts flitigt under kvällarna. Jag köpte den precis innan jag åkte, på DEA's rea för 100 kr. Helt klart den finaste koftan jag numera äger. Ni får se hela outfiten när jag kommer hem <3 
 
Toppen/magtröjan fyndade jag här på Newyorker igår för cirka 28 kr! 
Livet i Gdansk
 
Vi försöker se så mycket som möjligt här i Gdansk och runt omkring så därav är endast trötthet kvar i kroppen när vi kommer hem på kvällarna. En sak kan jag säga i alla fall och det är att jag hunnit bli kär i denna stad under de dagar jag hittills spenderat här. Så fint och mysigt. En del bra shopping har jag hittat också, som ni ser ovan. ;) 
 
Både igår och idag har vi varit på två utflyktsresemål under halva dagen. Igår åkte vi till Gdynia och idag till Sopot. Två intillliggande städer vid kusten, som båda hade sin charm. Denna resa bjuder verkligen på allt. Shopping, strandpromenad, varmt väder (imorgon ska det bli 29 grader!), otroligt vackra byggnader. God och billig mat. Gatuliv. Underhållning. Det låter verkligen för perfekt, men det är sant. Jag kommer berätta mer sen och lägga upp bilder när jag kommer hem <3 
Bra handväskor för sightseeing
 
Dessa fina väskor fick följa med mig hit till Gdansk <3 Jag funderar på att titta efter någon väska här i Gdansk, eftersom jag använder det i stort sätt varje dag och det är roligt att variera sig. Bra skäl till att köpa på sig fler haha! 

Alla mina väskor har en historia bakom sig. Den blå/svarta köpte jag i Teneriffa i Puerto del santiago och den rosa fyndade mamma på myrorna åt mig i födelsedagspresent. :)