Floral Print
 
Hur fin är inte den här blusen? Fick hem den från Kina för någon vecka sedan. Den är helt perfekt och helt klart ett av mina bättre köp därifrån. 74 kr kostade den, HÄR. Den får föja med till Lanzarote i januari. 
Nytt skal / ny mobil
 
Detta fina iphoneskal fick jag hem i veckan. Beställe det ifrån Ebay för ca 24 kr. Jag rekommenderar er verkligen att handla mobilskal därifrån då det blir så mycket billigare. Dessvärre kommer detta knappt komma till användning då jag fått hem en ny mobil idag som jag beställde i veckan. Så glad. Det var ett riktigt spontanköp då jag inte hade en tanke på en ny mobil ens för en vecka sedan. Sedan slog det mig att jag haft min i fyra år, och så hittade jag en bra kampanj - det blev ett bra tillfälle att uppgradera sig!
 
Jag ska berätta mer om mobilen sen. Jag har faktiskt gått ifrån Apple vilket blir intressant. Jag vill aldrig bli en sådan som "fastnar" vid ett märke och vägrar testa något annat.. Jag gillar att vidga mina vyer. :-)
Januari / Lanzarote here we come
 
Åh vilken glädje. Den bästa julklappen i år var helt klart att jag och min pojkvän bokade en resa på juldagen. Till Lanzarote bär det av i mitten på januari. Jag har varit där förrut med mamma, men jag gillade verkligen det stället och jag är säker på att det kommer passa oss perfekt. En bra kombination av behagligt väder, sol, shopping, stort matutbud och nöje. Vi bokade sista minuten via apollo och kommer att bo på ett hotell, men i en lägenhet.
 
Idag blev jag klar med min historiekurs efter en 4 timmar lång slutskrivning.. Sååå skönt! Så nu blir det lite ledigt för mig innan nästa kurs startar, bortsett från frilansarbete då, men det är så kul. Jag är faktiskt stolt att jag parerat gällande mina studier denna höst och lyckats fokusera trots att min farfar gick bort. Jag var orolig för hur det skulle gå, men jag har funnit styrka på något sätt. Med stöd från nära och kära löser sig det mesta.. ♥