Beautiful gifts
Ett par snygga stövletter. Helt perfekta enligt mig! Jag hittade de faktiskt på Röda Korset för 80 kr och sedan la mamma undan dem som julklapp hehe. 
Kroppsvård går alltid hem! Jag hade önskat mig produkter från detta märke då jag beställde den rosa "pink marshmallow body butter" som doftade så gott och gjorde huden så mjuk, så jag ville ha fler. På Luxplus.se får man rabatt på dessa produkter (kostar mer än dubbelt så mycket på till exempel Åhlens). 
Mystofflor använder jag regelbundet. Tror jag har 5-6 par som alla slits med råge! De beiga fyndade mamma på Stadsmissionen för 40 kr. Helt oanvända.
Massa kläder fick jag! Den rosa kartongen från min pojkvän är nog det finaste julklappspaket jag fått. :-)
En rosa vindjacka/träningsjacka. Så fin och välbehövlig i det svenska vädret!
Lite smått och gott! En powerbank har jag suktat efter länge. Presentkitet med tvål och handlotion stod i ett paket vid dörren när jag kom hem igår. Från min kära vän. Hur gulligt? Rosa kopparna med tillhörande tallrikar vet jag att mamma fyndade för 20 kr. Så värt! 
En glossybox, som var en julklapp till mig själv från Buyersclub! Min mamma och kusin fick även en varsin.
Denna Eau Fraiche från Clean med doften "Skin and Vanilla", som säljs exklusivt på H&M, doftar så gudomligt gott att hjärtat ler varje gång jag luktar på den. Perfekt söt, fruktig och feminin med liten vanilj- och kokosdoft. Hur kan man känna sådant välbehag av en doft? 
 
Här får ni se ett urval av mina julklappar jag fick i år. Fick även annat smått och gott men jag lägger inte upp allt här. En kappa i puderrosa ska jag dock visa er. Jag måste varit väldigt snäll, för det var länge sedan jag fick så mycket och fint. Min pojkvän skämde bort mig totalt. Som tur är har jag en kreativ mamma som är mästare att fynda billigt, så det blir inga extrema summor. Jag har verkligen tagit efter henne, och köper helst gärna många paket och gör mina nära glada. 
 
Jag minns 2014 när min pappa dog kände jag inte alls någon glädje över julklappar och brydde mig inte om någonting. Så att jag nu kan uppskatta det ser jag som ett sundhetstecken hehe. Det är viktigt att komma ihåg att det bara är yta, men det hindrar inte för den sakens skull att man får vara glad. En dos av ytlighet mår alla bra av. :-) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress