Zalando säljer defekta varor
 
Kolla min ljuvligt sköna och fina topp från Zalando <3 Tror jag fick punga ut cirka 53 kr för den. Kap!
 
Tyvärr blev min beställning därifrån en besvikelse. Tröjorna är jag jättenöjd med, men båda skorna jag beställde var defekta. Jag beställde nämligen, förutom mina sneakers, ett par skor i äkta mocka till min pojkvän. Mina sneakers var målade på med bläckpenna och mockaskorna hade massa vita streck och fläckar på sig. Jag ska höra av mig till dem imorgon och se vad de kan erbjuda för kompensation. Deras service/gensvar får helt enkelt avgöra det slutgiltiga betyget..
 
Väldigt synd på så annars fina varor.
Linnen 20 kr styck
 
Det blev en hel del fynd på Secondhand uppe i stugan trots att det bara är en liten ort. Den som säger att det inte går att fynda på Secondhand i småbyar har helt enkelt inte letat tillräckligt. Dessa två linnen blev mina för 20 kr styck <3 Perfekta sommarlinnen!
Rågkusar med brieost
 
Här var det inte mycket uppdaterat på sistone. Livet kom emellan kan man väl säga. Vi åkte hem från stugan i torsdags och på fredagen åkte jag till min pojkvän i stockholm, därifrån jag kom hem idag. Vi har firat vår tvåårsdag, ätit ute och varit på ikea bland annat. Så mysig helg. Jag älskar att känna att det här är mitt forum och att jag bara behöver blogga när jag har lust. Förut när jag hade mycket samarbeten kände jag alltid press att blogga minst 2-3 inlägg per dag, vilket är helt onödigt. Vad är då det roliga i att blogga..??
 
Jag åt ett ljuvligt mellanmål när jag kom hem bestående av rågkusar med kalkon, tomat, brieost och basilika+lite salt! Mums. Idag är i alla fall en sån dag då inspirationen ligger på topp och det säkerligen kommer upp fler inlägg..