Primark levererar alltid <3
 
Idag var vi in i Malaga stad och irrade omkring. Vi tog bland annat en tur på min favoritbutik Primark för att checka av utbudet, vi ska tillbaka dit senare och shoppa loss. Det är alltid lika roligt att komma dit när man inte varit där på ett tag. Har ni varit på Primark och vad tycker ni om det? Jag älskar pyamasavdelningen och accesoaravdelningen! 
 
Jag kunde inte undgå att slå till på dessa skor redan nu då de var det sista paret i min storlek och på rea för 50 kr! Färgen gör dem extra stilrena. Dessa kommer användas flitigt i vår. 
Smakprov av Sevilla
 
Här får ni se lite bilder från vår första dag i Sevilla. Nu har vi spenderat tre nätter i denna storstad och idag beger vi oss till kusten vid Malaga, närmare bestämt Torremolinos där vi kommer bo. 
 
Vädret har varit suveränt dessa dagar, sådär behagligt att man varken fryser eller svettas. Sommarkänslorna bara flödar och det är glatt liv längs varje gata och torg. Spanjorerna sitter på uteserveringarna inpå natten. Jag har avverkat staden med diverse förkylningssymtom och kan konstatera att Sevilla trots det lämnat ett positivt avtryck i mig, med sina vackra gränder och magnifika hus.
 
Om det är något jag är besviken på är det att jag inte hittat ett större utbud av billig shopping, men det kan hänga ihop med att jag inte känt mig jättesugen på att shoppa och prova kläder. Jag tror Malaga har mer att leverera på den fronten och förhoppningsvis är jag piggare där också. Kram till er!