Shoppingspree
Spetstopp från Stadsmissionen, 20 kr
Kjol från Röda Korset, 40 kr
 
Mitt galna secondhand-begär den senaste veckan har resulterat i en hel del shopping. Så glad att min mamma delar mitt intresse, älskar att gå i butiker med henne och leta fynd. <3 Jag har shoppat hela tre klänningar varav en långklänning, sex kjolar, tre långärmade tröjor, tre blusar/toppar, en bomberjacka samt ett par ballerina för 668 kr. Och jag är såå nöjd. Flera av plaggen får följa med till Cypern! 
 
Konstigt det där, ibland har jag inte lust att shoppa på flera veckor och ibland smäller det till totalt. Men det är väl det som gör att det aldrig blir tråkigt. :-)
Lax- och zucchinipasta
 
Såhär inför min stundande utomlandssemester försöker jag tänka extra mycket på kosten. I söndags lagade min mamma en lax- och zucchinipasta tillsammans med en sås gjord på kvarg, det blev gott och fräscht. 
 
Veckan som hittills gått har verkligen varit effektiv. I måndags var jag hos farfar och klippte gräset (bra träning!) och lagade en mexikansk soppa som vi åtnjöt i solen, i tisdags var jag på två möten och idag har jag jobbat och gymmat. Jag har en lång lista på saker jag behöver göra inför Cypern på tisdag och förhoppningsvis hinner jag bocka av allt. Imorgon ska jag till min pojkvän för en spontan sleepover i hans nya lägenhet vilket ska bli jättekul, har lagat en gryta jag ska bjuda på.. :)
Guds palats / cypern
 
Om drygt en vecka åker jag och min pojkvän till... Norra cypern! Av bilderna att döma så kommer min dröm att leva som en prinssessa en gång för alla besannas. :-) Jag är så nyfiken på att besöka detta ställe och uppleva dess kultur och historia, då det är en turkisk republik (vilket jag förstod typ nyss) sedan 1974 då cypern delades i en sydlig och nordlig del, mellan grekiska cyprioter och turkiska cyprioter.
 
Vi kommer bo i kuststaden Kyrenia där vi har allting inkluderat på hotellet, men vi kommer även besöka huvudstaden Nicosia och vandra över gränsen.. Framför allt blir det nog en hel del sol, bad och glass i den europeiska hettan...