Loddoboxen Oktober
 
Bättre sent än aldrig! I och med att jag varit sjuk i två omgångar har detta inlägg fått vänta. Nu har jag hunnit smaka av det mesta och kan säga min åsikt om Loddoboxen i oktober. Loddo är alltså en prenumerationstjänst där du mottar hem en överraskningsbox varannan månad innehållandes olika produkter, inom kategorierna mat, hygien, hushåll, och skönhet. För 99 kr/box får du förnya dina vanor och testa på nya produkter.
 
 
Det som jag uppskattar är att det alltid är så varierat innehåll varje gång. 
 
Vad sägs om bland annat; 
 
Oregano paste från Santa Maria underlättar verkligen matlagningen och smakar som färsk oregano!
 
Järnrike tunnbröd från Mjälloms, inte nog med brödet är gott och innehåller järn och D-vitamin så är även proteinhalten hög.
 
Proteinpudding från Njie med smak av chokladboll är verkligen jättegod. Laktosfri och helt utan tillsatt socker. Njies produkter rekommenderar jag varmt som mellanmål! 
 
Loka grapefrukt lime har en härlig syrlig smak blandat med fruktig grapefrukt. Jag gillar både kolsyra och smaksatt sådan!
 
Tack Loddo. En väldigt bra box i oktober! :-)
Meatballs ala Jamie Oliver
 
Jag har aldrig varit så förtjust i hemmagjorda köttbullar, men här om dagen när jag premiärlagade det med min pojkvän fick jag ge mig till tåls och bekänna att det visst kan vara gott. De jag ätit tidigare har innehållit lök och det är nog den främsta orsaken till att jag inte gillat dem, då jag har lite svårt för den utpräglade löksmaken även om jag äter mer lök nu än förr. 
 
Dessa blev så goda att jag lagade de hemma några dagar senare till familjen. De bokstavligen smälter i munnen och har en jättegod smak med kryddpeppar! Receptet kommer ifrån Jamie Oliver, här hittar ni det. 
Fynden haglar ner / exklusiv shoppingsida
 
Har ni handlat något denna black friday? Jag tror inte jag har handlat så mycket tidigare år men idag påbörjade jag verkligen fredagen med uppkavlade armar och letade efter de bästa dealsen. Jag var inte ute efter något speciellt så det blev mest välbehövliga julklappar och lite smått och gott, ytligt till mig själv..
 
Jag beställde julklappar på H&M igår och en tröja till mig själv. Idag lyckades jag hitta en exklusiv shoppingsida via ett tips på nätet, där man fick 100 kr att shoppa för + gratis glossybox vid köp över 100 kr. Ni vet att jag brukar kunna fynda men den här gången har jag tagit det till nya nivåer haha. I och med att jag lyckades bjuda in några familjemedlemmar som inte var sena att nappa på erbjudandet fick jag bonus till mitt konto och hör och häpna, jag har beställt hem 10 produkter för ynka 197 kr tack vare rabatter och har utöver det samlat ihop 400 kr till att handla för. Jag har alltså TJÄNAT pengar på att shoppa idag haha.. Helt sjukt! Jag tror jag väntar några veckor med att spendera resten för nu känner jag mig "mätt". :)
 
Jag kan tyvärr inte säga vad jag beställt eftersom det mesta är julklappar. Till mig själv blev det skönhetsprodukter/kroppsprodukter, bland annat ett gift set med schampoo, balsam, återfuktning + neccesär. Ni lär få se så småningom. Kanske blir det julklappar till mig själv. Om ni också vill registrera er och få 100 kr att shoppa för kan ni göra det HÄR , gäller även efter black friday. Kram på er!