Beställning från Kina - Singles' Day
 
Igår var det "Singles' Day" eller "Guanggun Jie" som det heter på kinesiska. Denna temadag härstammar från Kina och har lett till den största shoppingdagen i världen online och offline, med massor av kampanjer. Kinas största shoppingsidor Alibaba och Taobao drog in hela US$25.4 billion igår. Jag vet inte ens hur mycket det är ärligt talat haha. Jag läste att hela 1,48 billion transaktioner genomfördes med deras betalningssystem Alipay under dessa 24 timmar, hela 256,000 transaktioner i minuten. Wow!
 
Jag passade på att dra fördel av dagen fast jag är i ett förhållande och beställde hem lite smått och gott från Aliexpress.  Så nu tänkte jag visa er vad jag beställde. :-)
 
Denna rosa väska här ovan kostade ynka 50 kr. Jag använder små väskor så mycket och en färgglad väska är perfekt för att liva upp en svart/vit outfit.
 Den här tunna sköna blusen kostade också runt 50 kr. I gammelrosa. Jag är så svag för trumpetarm och volang.
Den här föll jag som en fura för, 74 kr. Vitt+blommor+dessa ärmar=magiskt! Jag ser fram emot att bära den när vädret tillåter. Hoppas bara storleken blir rätt..
Det blev några mobilskal också. Jag kan inte begripa att man köper mobilskal för 100 kr styck när de ändå är importerade från Asien 9 gånger av 10. Dessa kostade 13 kr styck. Såå fina tycker jag. Ett väldigt enkelt sätt att förnya mobilen på. 
 
Hoppas ni gillade detta! Jag återkommer med bilder och recensioner när produkterna har anlänt <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress