Fynden haglar ner / exklusiv shoppingsida
 
Har ni handlat något denna black friday? Jag tror inte jag har handlat så mycket tidigare år men idag påbörjade jag verkligen fredagen med uppkavlade armar och letade efter de bästa dealsen. Jag var inte ute efter något speciellt så det blev mest välbehövliga julklappar och lite smått och gott, ytligt till mig själv..
 
Jag beställde julklappar på H&M igår och en tröja till mig själv. Idag lyckades jag hitta en exklusiv shoppingsida via ett tips på nätet, där man fick 100 kr att shoppa för + gratis glossybox vid köp över 100 kr. Ni vet att jag brukar kunna fynda men den här gången har jag tagit det till nya nivåer haha. I och med att jag lyckades bjuda in några familjemedlemmar som inte var sena att nappa på erbjudandet fick jag bonus till mitt konto och hör och häpna, jag har beställt hem 10 produkter för ynka 197 kr tack vare rabatter och har utöver det samlat ihop 400 kr till att handla för. Jag har alltså TJÄNAT pengar på att shoppa idag haha.. Helt sjukt! Jag tror jag väntar några veckor med att spendera resten för nu känner jag mig "mätt". :)
 
Jag kan tyvärr inte säga vad jag beställt eftersom det mesta är julklappar. Till mig själv blev det skönhetsprodukter/kroppsprodukter, bland annat ett gift set med schampoo, balsam, återfuktning + neccesär. Ni lär få se så småningom. Kanske blir det julklappar till mig själv. Om ni också vill registrera er och få 100 kr att shoppa för kan ni göra det HÄR , gäller även efter black friday. Kram på er!
Alice Lindström

Vilka bra fynd du gjorde!

Svar: Ja är så nöjd! :)
modeflicka.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress