En hel outfit köpt Secondhand
 
Här får ni se en av alla outfits jag bar i Gdansk ♥ Hela den här outfiten är faktiskt köpt Secondhand vilket gör det lite extra kul. Kjolen är i underbart skön kvalité och kostade 39 kr om jag minns rätt. Blusen kostade 60 kr, bättre bilder på den hittar ni här, och väskan från Michael Kors kostade 200 kr (julklapp). 

Svart kjol med en vit blus är ju en säker kombination om ni frågar mig och perfekt att bära när man vill vara stilren eller feminin..
Original Burgers i Gdansk
 
Jag har precis kurerat från influensa och fem dagars feber. Jag har verkligen klättrat på väggarna och såg inget ljus där ett tag. Jag insjuknade snabbt efter en examination så jag tror det var en kombination av stress och sorg som jag gått och burit på i flera veckor.. Mitt immunsystem är nämligen lite nedsatt. Nu är jag i alla fall frisk och tur är väl det!
 
När jag har dåliga perioder eller går igenom något svårt hjälper det mig alltid att återblicka till alla resor jag gjort eller har framför mig. Resor hjälper mig att hålla mitt mående i schack. Det är min livboj. Jag behöver variation från vardagen för att kunna fungera och fokusera.
 
Ett kärt ögonblick från Gdansk är när vi åt lunch på Orginal Burgers som ligger topp 20 av 500 restauranger där. Ett perfekt matställe om man är sugen på hamburgare till ett billigt pris. Vi betalade cirka 120 kr för två reejäla hamburgare med ost, bacon och tomat samt pommes, sallad, vitlöksaioli och dricka. Vi delade på pommesen och de + dippen var en magisk kombination! Jag kan lätt tänka mig att återvända hit om jag åker till Gdansk igen.
 
Tre minus:
- Vi fick säga till flera gånger innan de tog vår beställning
- De frågade inte vilken stekgrad köttet skulle vara i så mamma som inte gillar rött kött hade svårt att njuta av hamburgaren
- Osköna sittplatser utomhus
 
Allt som allt en väldigt bra matupplevelse som värmer gott i minnet en tråkig söndag i oktober. ♥
Den sista vilan
 
I fredags var det dags för begravning av min farfar. Det blev både en plågsam, hjärtskärande och vacker cermoni. Jag hade skrivit en dikt för att hylla hans storhet, men egentligen finns det inga ord som vare sig kan bära den människa han var, eller vår djupa sorg. Såhär efteråt känner jag mest tomhet. Livet är helt enkelt bara enormt mycket fattigare utan honom.
 
Det är stunder som dessa man får sätta sin lit till att solen har kraft nog att bära en. Bara för att ljuset skyms av moln betyder det inte att det har försvunnit.. ♥