Färgade linser för ultimata halloweenlooken
 
Hallowen närmar sig med stadiga steg. Visste ni att vi svenskar lägger cirka en miljard kronor på halloweenfirandet varje år? Helt stört. Halloween härstammar från början från helgdagen Samhain som firades av kelterna på Irland och Skottland. Firandet har ökat markant i Sverige sedan 1990-talet. Numera anordnas privata hallowenfester överallt och nattklubbar samt studentkårer arrangerar speciella halloweenteman på sina fester. Barn går "bus eller godis" och äter pumpasoppa eller svart pasta..
 
Utklädnad är en stor del av denna högtid. Många spenderar otaliga timmar på att hitta den perfekta halloweenkostymen. Ögonen sägs vara själens spegel och därför brukar det vara extra eftertraktat med färgade linser, eftersom det garanterat medför att man ger ett annorlunda intryck och får till det där skräckfyllda ansiktet.
 
Brukar ni klä ut er på Halloween? Om ni vill häpna ert halloweensällskap med ett par twilightlinser eller varför inte ett par draculalinser, så kan jag tipsa om att ni HÄR får 20% på alla färgade linser oktober ut. Välj bland ett brett utbud av prisvärda färgade linser och ange koden linser-20 i kassan. Klappat och klart! Det är en fördel att vara ute i god tid eftersom halloweenrelaterade produkter går åt som smör denna månad..
 
/Detta inlägg är ett samarbete/
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress