Original Burgers i Gdansk
 
Jag har precis kurerat från influensa och fem dagars feber. Jag har verkligen klättrat på väggarna och såg inget ljus där ett tag. Jag insjuknade snabbt efter en examination så jag tror det var en kombination av stress och sorg som jag gått och burit på i flera veckor.. Mitt immunsystem är nämligen lite nedsatt. Nu är jag i alla fall frisk och tur är väl det!
 
När jag har dåliga perioder eller går igenom något svårt hjälper det mig alltid att återblicka till alla resor jag gjort eller har framför mig. Resor hjälper mig att hålla mitt mående i schack. Det är min livboj. Jag behöver variation från vardagen för att kunna fungera och fokusera.
 
Ett kärt ögonblick från Gdansk är när vi åt lunch på Orginal Burgers som ligger topp 20 av 500 restauranger där. Ett perfekt matställe om man är sugen på hamburgare till ett billigt pris. Vi betalade cirka 120 kr för två reejäla hamburgare med ost, bacon och tomat samt pommes, sallad, vitlöksaioli och dricka. Vi delade på pommesen och de + dippen var en magisk kombination! Jag kan lätt tänka mig att återvända hit om jag åker till Gdansk igen.
 
Tre minus:
- Vi fick säga till flera gånger innan de tog vår beställning
- De frågade inte vilken stekgrad köttet skulle vara i så mamma som inte gillar rött kött hade svårt att njuta av hamburgaren
- Osköna sittplatser utomhus
 
Allt som allt en väldigt bra matupplevelse som värmer gott i minnet en tråkig söndag i oktober. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress